Facebook Pixel Πάει για δύο μεταγραφικά μπαμ ο Ιβάν Σαββίδης!
| 2018-07-29 17:41:00

Βόμβες Σαββίδη, ρίχνει τρελό χρήμα - Τα τέσσερα «ονόματα» που θα παλαβώσουν την Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Σαββίδη, ρίχνει τρελό χρήμα  - Τα τέσσερα «ονόματα» που θα παλαβώσουν την Τούμπα

Το... μυστικό του Μίχελ και ο πρώτος που έρχεται!

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσιάστηκε πανέτοιμη, νίκησε 2-1 τη Βασιλεία και έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη ευρωπαϊκή φάση.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν σε καλή βραδιά και αν δεν είχαν δεχθεί και το γκολ στο φινάλε, θα ασχολούνταν ήδη με τον επόμενο αντίπαλό τους, όπως έλεγε μετά το φινάλε του ματς και στα αποδυτήρια ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ενόψει της ρεβάνς πάντως, στον Δικέφαλο επικρατεί αισιοδοξία, καθώς βάσει των όσων φάνηκαν στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ελβετούς στην Τούμπα, πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι το μεγάλο φαβορί για συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ανάλογη αισιοδοξία επικρατεί όμως πλέον και για τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα για να δυναμώσει και να φτιάξει ένα ρόστερ ικανό να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς αυτό είναι το κλίμα που έβγαινε από το βράδυ της Τρίτης.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έλειπε από την Τούμπα, ωστόσο τα όσα κυκλοφόρησαν, δείχνουν ξεκάθαρα πλέον τις προθέσεις του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου μέχρι το γήπεδο, όπως έκανε και στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ πριν από λίγους μήνες και στη συνέχεια αποχώρησε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από το Μακεδονία Παλλάς, καθώς είναι ακόμα τιμωρημένος.

Ο Σαββίδης λοιπόν, σύμφωνα με όσα έμαθε το Sportdog.gr και όσα κυκλοφορούσαν το βράδυ της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, είναι επαρκώς και αρκούντως τρελαμένος με τα όσα έχει δει μέχρι τώρα από την ομάδα του και αποφασισμένος να τα… σπρώξει, ώστε να την ανεβάσει ένα ακόμα επίπεδο. 

Ο ΠΑΟΚ θυμίζουμε πως στοχεύει στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεγάλων μεταγραφών, για τις θέσεις του επιθετικού και του κεντρικού χαφ, όπου το όνομα του Βέρνμπλουμ παραμένει στην λίστα, αν και έχει χαθεί τελευταία από την επικαιρότητα. Ο Ιβάν λοιπόν θα ρίξει χρήμα για τουλάχιστον δύο… μπαμ, καθώς θεωρεί πως το φετινό ρόστερ μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα.

Άλλωστε, ο Σαββίδης συνηθίζει να κάνει τις κινήσεις του στο τέλος της μεταγραφικής πειρόδου, ασχέτως τι θα γίνει στην Ευρώπη, καθώς και πέρυσι, παρά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, έκλεισε τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές (Βιεϊρίνια, Σαμπράνο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο) τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου!

Το… μυστήριο με τον επιθετικό

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η έντονη φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη «κλείσει» περιφερειακό επιθετικό, ικανό να πλαισιώσει τον Πρίγιοβιτς σε σχήμα με δύο επιθετικούς, αλλά και να αγωνιστεί στα άκρα.

Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει έπειτα από σχετική απαίτηση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν θέλει να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Γι' αυτό και ο Λούμπος Μίχελ τηρεί σιγή ιχθύος τις τελευταίες ημέρες και αποφεύγει να απαντήσει το παραμικρό σε όσους τον ρωτούν για τα μεταγραφικά.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο εκλεκτός του Δικέφαλου για την επίθεση θα αποκτηθεί με αγορά και όχι δανεισμό, ενώ πρόκειται για παίκτη σε καλή ηλικία, που προέρχεται από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν είναι καθόλου απίθανο τα παραπάνω στοιχεία να «φωτογραφίζουν» τον Τσούμπα Ακπόμ, για τον οποίο γράφεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία. Άλλωστε, πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό μόλις 22 ετών, που ανήκει στην Άρσεναλ και τα ρεπορτάζ μιλούν για προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την αγορά του παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags