Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τον πόλεμο ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο
| 2018-08-01 14:14:00

Κόλαση που θα «γκρεμίσει» τη Λεωφόρο - Το χτύπημα και το σχέδιο Δημήτρη, όλοι στα κάγκελα

του Νίκου Στεργίου
Κόλαση που θα «γκρεμίσει» τη Λεωφόρο - Το χτύπημα και το σχέδιο Δημήτρη, όλοι στα κάγκελα

Μάχη μέχρι τέλους στον ΠΑΟ. Τι εκμεταλλεύεται ο Γιαννακόπουλος;

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο... εμφύλιος πόλεμος στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν πάρει τα όπλα τις τελευταίες ημέρες και η κόντρα τους έχει φουντώσει, κάτι που φαίνεται πλέον και από τα όσα αναφέρουν στις τελευταίες ανακοινώσεις.

Η τελευταία αφορμή για να ξεκινήσει εκ νέου ο... πόλεμος, αφορούσε το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στην πράσινη ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου. Η πράσινη ΠΑΕ έχει χρέος προς τη «Μάνα του Λόχου» 590.000 ευρώ (από τη χρήση του γηπέδου) και οι συνεργάτες του Γιαννακόπουλου πρότειναν τη μείωση των δόσεων από 60 -που ήταν συμφωνημένο με βάση την υπάρχουσα σύμβαση- σε έξι. Με την καταβολή 100.000 ευρώ σε κάθε δόση, προκειμένου να εξοφληθεί το εν λόγω ποσό.

Η ΠΑΕ αρνήθηκε την πρόταση και με μία σκληρή ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τρίτης εξηγούσε το γιατί και έκανε λόγο για παράνομες κινήσεις από τον Ερασιτέχνη, ο οποίος απάντησε με επίσης σκληρή ανακοίνωση λίγες ώρες αργότερα, ζητώντας ουσιαστικά από τον Αλαφούζο να πληρώσει τα χρέη του και να φύγει!

Η κόντρα πλέον Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου έχει αρχίσει να φουντώνει, στο παιχνίδι μπήκε και η Παναθηναϊκή Συμμαχία με μία τρομερή επίθεση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ενώ τα «χτυπήματα» από τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του «αφεντικού» της ΚΑΕ προς τον Μr ΣΚΑΪ είναι πλέον καθημερινά.

Όλα αυτά βέβαια επιβεβαιώνουν απόλυτα το προ ημερών ρεπορτάζ του sportdog.gr για την κόντρα των δύο ανδρών που αρχίζει να... ξεφεύγει, ενώ η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο «ροκ», καθώς οι δύο πλευρές δείχνουν διατεθειμένες να φτάσουν στα άκρα.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν πως τώρα είναι η ευκαιρία του Γιαννακόπουλου να χτυπήσει όσο πιο δυνατά μπορεί την ΠΑΕ και τον Αλαφούζο, μιας και οι επαφές του τελευταίου με τον Παϊρόζ Πιενμπογκσάντ δείχνουν παγωμένες, με δεδομένο ότι έχουμε μέρες να ακούσουμε... νέα τους. Εξ ου και η πίεση που ασκεί τώρα το αφεντικό του Ερασιτέχνη, ώστε -πιθανόν- να αναγκάσει την πλευρά Αλαφούζου να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Με αγωνία πάντως, περιμένουμε και τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν η ομάδα δώσει ξανά κάποιο παιχνίδι στην Ελλάδα, είτε στη Λεωφόρο είτε σε άλλη έδρα εντός Αττικής.

Δεν... καίγονται κιόλας!

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, τις τελευταίες ώρες επικρατεί στασιμότητα και δεν είναι τυχαίο πως οι μόνες ειδήσεις που κυκλοφορούν, αφορούν την υπογραφή του Ρεγκάκου και τον δανεισμό του Σιφναίου. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν επείγει και οι Δώνης - Νταμπίζας θα εξετάσουν από σήμερα ξανά θέση – θέση όλους τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ.

Αυτό που επείγει προφανώς είναι η απόκτηση του επιθετικού άνω των 23 και εκεί θα φορτσάρουν τις επόμενες ημέρες οι Πράσινοι. Ο Νταμπίζας ψάχνει κάτι καλό και προσπαθεί να κρατήσει το όνομα και τις όποιες συζητήσεις μακριά από τον Τύπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags