Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γουστάρει» τα κόκκινα ο παικταράς - Οργιάζουν οι φήμες - «Κλοπή» από άλλη ελληνική ομάδα;
| 2018-08-01 13:04:00

«Γουστάρει» τα κόκκινα ο παικταράς - Οργιάζουν οι φήμες - «Κλοπή» από άλλη ελληνική ομάδα;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Γουστάρει» τα κόκκινα ο παικταράς - Οργιάζουν οι φήμες - «Κλοπή» από άλλη ελληνική ομάδα;

Τρελά σενάρια γύρω από τον κανονιέρη. Τα πάντα ανοιχτά.

Τρομερή έκπληξη προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα (Ωρα των Σπορ) σχετικά με το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Πέδρο Κόντε, κάτι που εφόσον ισχύει, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να τον… αρπάξει από τις άλλες Σουπερλιγκάτες ομάδες.

Οι πιθανότητες πάντως να καταλήξει ο Ισπανός επιθετικός στη Νότιγχαμ δεν είναι πολλές και η ομάδα που εσχάτως μπήκε στο παιχνίδι και δείχνει να μπορεί να τον κάνει δικό της, είναι η Αλ Χαζμ Ρας, η οποία ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Σαουδάραβες έχουν χρήματα για να πει το «ναι» ο Χριστοβασίλης, ωστόσο και πάλι πρόβλημα παραμένει ο Κόντε ο οποίος δεν θέλει να μετακομίσει εκεί, αν και πλέον γνωρίζει πως ο χρόνος τον πιέζει και όσο δεν έρχεται καλύτερη πρόταση, θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

Ακόμα πάντως και το ενδιαφέρον της Αλ Χαζμ, παρότι υπαρκτό δεν είναι επίσημο, καθώς στον ΠΑΣ από την Παρασκευή που έχει προκύψει η κρούση περιμένουν και την σχετική πρόταση, η οποία φημολογείται πως θα φτάνει το εκατομμύριο, όμως ακόμα δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους!

Έτσι λοιπόν, το μόνο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Κόντε, που στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ αλλά κόπηκε για αγωνιστικούς λόγους, είναι αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Ακόμα και οι Σέρβοι όμως βλέποντας πως ο Κόντε τους έχει «παγώσει», έχουν κάνει πίσω, όμως εάν ο Ισπανός το πάρει απόφαση, θα τον κάνουν δικό τους άμεσα.

Θυμίζουμε ωστόσο, πως ο φορ του ΠΑΣ καθυστερεί όσο μπορεί, καθώς και περιμένει ο Ερυθρός Αστέρας να ανεβάσει την προσφορά του όσον αφορά το συμβόλαιό του, αλλά και να δει μήπως τελικά προκύψει κάτι… ζεστό από τους μεγάλους της Ελλάδας.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον είχαν δείξει τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι όμως δεν πρόκειται να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο Χριστοβασίλης και θα το τρενάρουν μέχρι τέλη Αυγούστου, ώστε να πέσουν οι οικονομικές απαιτήσεις του, εάν φυσικά ο Κόντε παραμένει στα Γιάννινα με έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags