Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα κάνει το μπαμ με... Ρομαό η ΑΕΚ - Πότε η μεγάλη κίνηση - Στα «μαχαίρια» με βασικό χαφ
| 2018-08-01 21:45:00

Θα κάνει το μπαμ με... Ρομαό η ΑΕΚ - Πότε η μεγάλη κίνηση - Στα «μαχαίρια» με βασικό χαφ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θα κάνει το μπαμ με... Ρομαό η ΑΕΚ - Πότε η μεγάλη κίνηση - Στα «μαχαίρια» με βασικό χαφ

Πιέζει ο Μαρίνος, αλλά δε βρίσκεται άκρη εύκολα.

Η ΑΕΚ έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας ενόψει των προκριματικών του Champions League μετά και τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Φάνηκε απογυμνωμένη στον αέρα στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στη Γαλατά, όπου ο Οικονόμου είχε κάποια προβλήματα ακόμα και στην καλή του μέρα, ενώ ο Τσόσιτς ήταν απογοητευτικός. Η Ένωση δέχτηκε ένα γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ, κάτι που συνέβη και στο δεύτερο μέρος, ένα τέρμα όμως που ακυρώθηκε.

Στην Ένωση διέψευδαν την Τετάρτη τις περιπτώσεις Ντανίλοβιτς και Γιάγιαλο αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν θα πάρουν στόπερ ή έστω έναν χαφ που θα μπορεί να βοηθήσει και στα μετόπισθεν, όπως ήταν για παράδειγμα στον Ολυμπιακό ο Ρομαό.  Και ας υπάρχει ο Άλεφ, ο οποίος θα έχει ρόλο στη μεσαία γραμμή, αλλά μπορεί να παίξει πιο πίσω.

Στην ΑΕΚ δεδομένα τσεκάρουν όσους παίκτες τους προτείνονται και ψάχνουν στην αγορά για έναν στόπερ, καθώς όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι… ψημένος για κάτι πολύ καλό. Αυτό όμως που φαντάζει σίγουρο είναι ότι κίνηση θα γίνει μετά τα δύο ματς των προκριματικών του Champions League.

Δεν πιάνουν τα... μάγια για Αϊντάρεβιτς

Ένα άλλο θέμα που σίγουρα χρίζει σχολιασμού είναι οι προσπάθειες ξεφορτώματος του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Η ΑΕΚ πιέζει μέσω Ουζουνίδη, ο οποίος τον αφήνει συνεχώς εκτός αποστολής, προκειμένου να πάρει το μήνυμα, ότι δεν υπολογίζεται και να αρχίσει να αναζητεί ομάδα.

Το συμβόλαιο όμως που του παρέχει η ΑΕΚ δεν το δίνει καμία άλλη ομάδα, ούτε η Γκέτεμποργκ, με την οποία φέρεται ότι μιλά ο διεθνής Αλβανός μέσος. Οπότε η Ένωση θα πρέπει να βρει μία δραστικότερη λύση, αφού ο παίκτης δεν δείχνει να καίγεται να μετακομίσει. Μια χαρά νιώθει στην Ελλάδα άλλωστε, γιατί να ξεσπιτωθεί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags