Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο όνομα για Άρη – Έχει μεγάλη... Γκάμα
| 2018-08-04 18:36:00

Απίστευτο όνομα για Άρη – Έχει μεγάλη... Γκάμα

Sportdog Team
Απίστευτο όνομα για Άρη – Έχει μεγάλη... Γκάμα

Ποιος παίκτης είναι στο στόχαστρο των κίτρινων.

Μία αρκετά ακριβή περίπτωση φέρεται πως εξετάζει ο Άρης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ", οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν ακόμη ένα παίκτη για τα... φτερά και όπως φαίνεται βρίσκονται σε επαφές με τον 31χρονο Μπρούνο Γκάμα. Ο έμπειρος εξτρέμ που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Αλκορκόρν βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη, ωστόσο η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολο να προχωρήσει όσο δε ρίχνει το κασέ του.

Ο Γκάμα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη γενέτειρά του, τη Μπράγκα, πριν πάει στην Πόρτο το 2004 έναντι 750.000 ευρώ. Εκεί έμεινε ως το 2009 παίζοντας όμως μόνο ένα παιχνίδι στην πρώτη ομάδα αφού παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπράγκα και Βιτόριο Σετούμπαλ. Εκεί σε δυο σεζόν έκανε 53 συμμετοχές μετρώντας έξι γκολ, για να μετακομίσει το 2009 στην Ρίο Αβε όπου επίσης σε δυο σεζόν είχε 59 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Το 2011 ακολούθησε η Ισπανία και η Λα Κορούνια την οποία να πάρει την άνοδο πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε 29 παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά στο Ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε σε 38 παιχνίδια σημειώνοντας οκτώ γκολ αλλά ο υποβιβασμός της Ντέπορ τον οδήγησε στη Λευκορωσία για λογαριασμό της Ντνίπρο.

Εκεί έμεινε τρία χρόνια, έφτασε ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (56 συμμετοχές- εννιά γκολ) για να επιστρέψει το 2016 στην Ντεπορτίβο όπου και αγωνίστηκε 22 παιχνίδια.

Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στην Λα Κορούνια στο πρώτο μισό (έξι συμμετοχές) και μετακινήθηκε στην Αλκορκόν τον Γενάρη (15 συμμετοχές με ένα γκολ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags