Facebook Pixel Τρέλα στον ΠΑΟ με τον... δαίμονα - Το «μπαμ» που περιμένει ο Δώνης - Σαρώνει ο Νταμπίζας, ποιοι φεύγουν
| 2018-08-06 12:32:00

Τρέλα στον ΠΑΟ με τον... δαίμονα - Το «μπαμ» που θέλει ο Δώνης - Σαρώνει ο Νταμπίζας, ποιοι φεύγουν

του Νίκου Στεργίου
Τρέλα στον ΠΑΟ με τον... δαίμονα - Το «μπαμ» που θέλει ο Δώνης - Σαρώνει ο Νταμπίζας, ποιοι φεύγουν

Η μοναδική «όαση» και ποιος έρχεται για να «καθαρίζει».

Αποκαρδιωτική ήταν η χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Ομόνοια. Οι «πράσινοι» φάνηκε ότι βρίσκονται πολύ πίσω σε αγωνιστικό επίπεδο και πως έχουν τεράστιο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας έγινε στο 77’ και μάλιστα μετά από εκτέλεση φάουλ.

Η μοναδική «όαση» για το Τριφύλλι ήταν ο νεαρός και δαιμόνιος Εμμανουηλίδης, ο οποίος όταν πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τελείως την εικόνα του Παναθηναϊκού, καθώς με τις προσωπικές του ενέργειες έδωσε πνοή και ζωντάνια στη γραμμή κρούσης.  

Όπως διαπιστώθηκε από τη χθεσινή εικόνα του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζει μία ομάδα με κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς που θα έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν και εν συνεχεία ένα γκολ στην επίθεση για να μπορεί να παίρνει αποτελέσματα. Γι’ αυτό, άλλωστε, στο Τριφύλλι θέλουν διακαώς την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα μπορεί να κάνει γκολ και τη μισή ευκαιρία.  

Πάντως, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά της ομάδας. Ο Νίκος Νταμπίζας σαρώνει την αγορά για εξτρέμ, προκειμένου να ενισχυθεί η 11άδα στο δημιουργικό τομέα, που υπάρχει σαφές πρόβλημα, και η μεταγραφή του φορ, που αναμένεται να είναι και η μοναδική ηχηρή κίνηση των «πράσινων» λόγω των γνωστών περιορισμών, αναμένεται να πάρει παράταση μέχρι το τέλος του μήνα.

Όσον αφορά τον νεαρό Παντελάκη, το όνομα του οποίου παραμένει στην επικαιρότητα, μπορεί να αποκτηθεί ανά πάσα στιγμή από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο αμυντικός Κέζος θα συνεχίσει να δοκιμάζεται μέχρι να πείσει για την αξία του. Εξάλλου, στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο Γιώργος Δώνης να ανακοινώσει τα πρώτα «κοψίματα», δηλαδή τους παίκτες που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν και οι οποίοι θα συνεχίσουν πιθανότατα στη δεύτερη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags