Facebook Pixel Μεταγραφάρα Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό με «βοήθεια» από… Μαρινάκη
| 2018-08-07 11:30:00

Μεταγραφάρα Νταμπίζα με «βοήθεια» από… Μαρινάκη - «Ξύλο» με ξένο άσο και απόφαση-μπουρλότο

του Νίκου Στεργίου
Μεταγραφάρα Νταμπίζα με «βοήθεια» από… Μαρινάκη - «Ξύλο» με ξένο άσο και απόφαση-μπουρλότο

Από πού έρχεται ο «killer»; Ποιοι «ξενέρωσαν» μέσα στην ομάδα;

Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να ψάχνουν τον «εκλεκτό» για τη γραμμή κρούσης, με τον Νίκο Νταμπίζα να τσεκάρει στόχους κυρίως από την αγορά της Αγγλίας.

Μάλιστα, ισχύει ότι ένας από τους επιθετικούς που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού είναι ο Αλεξάντερ Σέρλοτ, ο Νορβηγός φορ της Κρίσταλ Πάλας. Ο 23χρονος άσος, πάντως, δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς μόλις τον περασμένο χειμώνα αποκτήθηκε έναντι 8 εκατ. ευρώ από τη Μίντιλαντ.

Όπως και να έχει, ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνεται στο νησί, κάνει επαφές με συγκεκριμένες ομάδες (Λέστερ, Νιουκάστλ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον) και περιμένει να προκύψει προσεχώς η κατάλληλη περίπτωση για την ενίσχυση της επίθεσης.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος αμυντικός έχει ενεργοποιήσει σημαντικές «άκρες» στην Αγγλία και πως ανάμεσα στα άτομα που συνεργάζεται και έχει ζητήσει βοήθεια βρίσκονται άνθρωποι που διατηρούν επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έχουν στηρίξει την προσπάθειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Θέμα με Ινσούα

Παράλληλα, όσον αφορά την περίπτωση του Εμανουέλ Ινσούα, η Λας Πάλμας δεν έχει την πρόθεση να ανέβει πάνω από τις 400.000 ευρώ, ποσό που δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη ότι με αυτά τα χρήματα δεν παραχωρείται, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός μπακ να έχει αρχίσει να «κλωτσάει» και κάπως έτσι εξηγούνται και οι «ενοχλήσεις» που έχει αρχίσει να επικαλείται τελευταία στις προπονήσεις.

Πάντως, είναι δύσκολο για τους «πράσινους» να κρατήσουν έναν παίκτη που θέλει διακαώς να αποχωρήσει και ειδικά με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στο σύλλογο.

Αντίθετοι με ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ, όσον αφορά την απόφαση της διοίκησης να επιλέξει για έδρα το ΟΑΚΑ, μετά τη γνωστή κόντρα με τον Ερασιτέχνη, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια επιλογή που δε βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, όπως σας ενημερώσαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ. Υπάρχει, δηλαδή, η άποψη στο τεχνικό τιμ ότι η ομάδα θα έπαιρνε πιο εύκολα αποτελέσματα στην «καυτή» έδρα της Λεωφόρου παρά στο «ψυχρό» Ολυμπιακό Στάδιο. 

Μάλιστα, την ίδια γνώμη, αλλά για οικονομικούς λόγους, φαίνεται πως έχει και η πλευρά του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Κάτι που, φυσικά, αν ισχύει, προκαλεί αρκετά ερωτηματικά από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός παρουσιάζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξαγορά της ΠΑΕ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags