Facebook Pixel Τρελή «γκαζιά» Μαρινάκη μετά την 4άρα, ποιους παικταράδες φέρνει - Απάντηση-φωτιά από Μαρτίνς
| 2018-08-10 10:10:00

Τρελή «γκαζιά» Μαρινάκη μετά την 4άρα, ποιους παικταράδες φέρνει - «Απάντηση»-φωτιά από Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή «γκαζιά» Μαρινάκη μετά την 4άρα, ποιους παικταράδες φέρνει - «Απάντηση»-φωτιά από Μαρτίνς

Χτυπήματα παντού στον Ολυμπιακό, «χαμός» για τον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός χθες απέναντι στη Λουκέρνη, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για την εποχή και έχοντας σε φοβερή κατάσταση αρκετούς παίκτες του. Ωστόσο, η -αν μη τι άλλο- πειστική εμφάνιση των Ερυθρολεύκων δεν αναμένεται να αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αντίθετα, οι Πειραιώτες αναμένεται να επισπεύσουν το επόμενο διάστημα τις επαφές τους για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ και τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίς.

Όπως είναι γνωστό, λοιπόν, στο λιμάνι θα προχωρήσουν δεδομένα στην απόκτηση ενός μέσου, ενός εξτρέμ, ενός φορ, ενώ πιθανότητα θα αποκτηθεί κι ένας στόπερ, μετά από προσωπική επιθυμία του προπονητή. Εκτός απροόπτου, επομένως, θα γίνουν ακόμα τέσσερις κινήσεις.

Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που υπάρχουν στην επικαιρότητα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση του Γκιγέρμε Τόρες, παρόλο που χθες ήταν καθοριστική μέρα για τον Βραζιλιάνο χαφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έχει εξελιχθεί σε σήριαλ μόνο θετικό δεν είναι για την ελληνική ομάδα.

Την ίδια στιγμή που μία εναλλακτική επιλογή, αυτή του Μίκελ Αγκού, φαίνεται να χάνεται οριστικά, καθώς οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο νεαρός μέσος της Πόρτο οδεύει προς τη Μαρσέιγ, η οποία πούλησε χθες στη Φούλαμ τον Αντρέ-Φρανκ Ζαμπό Ανγκισά έναντι 35 εκατ. ευρώ και έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Νιγηριανό χαφ, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που είχαν προτείνει μόνο τον δανεισμό του παίκτη.

Βέβαια, στο λιμάνι φαίνεται πως παράλληλα με τις παραπάνω υποθέσεις, δουλεύουν κι άλλη περίπτωση χαφ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Για την ενίσχυση στα άκρα της γραμμής κρούσης, υπάρχουν πάντα στα υπόψιν οι επιλογές των Ερνάνι και Λάζαρ Μάρκοβιτς, ενώ για εκεί μπορεί να υπολογίζεται και ο Ρουί Φόντε, ο Πορτογάλος επιθετικός της Φούλαμ, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα αντί του «Κόκα», καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά».

Εξάλλου, για τον Αιγύπτιο φορ σας αποκαλύψαμε με χθεσινό ρεπορτάζ ότι είναι στην ουσία κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, αλλά στον Πειραιά ψάχνονται και για άλλες πιο ελκυστικές περιπτώσεις. Όσον αφορά, πάντως, τη μεταγραφή του στόπερ, ακόμα δεν υπάρχει κάτι στο προσκήνιο, καθώς αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία προσθήκη που θα κάνουν στον Ολυμπιακό.  

«Απάντηση» Μαρτίνς

Στο μεταξύ, με τη χθεσινή σούπερ εμφάνιση της ομάδας δικαιώθηκε απόλυτα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνιζε μετά τις βαριές ήττες στα φιλικά ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει και απέναντι στη Λουκέρνη το απέδειξε με εμφατικό τρόπο.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού κέρδισε πολλούς πόντους με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο επίσημο ματς και γενικά άρεσε στη διοίκηση η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μέσα Αυγούστου. Μία εικόνα που έπεισε ακόμα κι αυτούς που είχαν αρκετές επιφυλάξεις σύμφωνα με όσα είχαν δει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε, μέχρι στιγμής κρατάει καλές ισορροπίες εντός του συλλόγου και με τη δουλειά του έχει πάρει στο πλευρό του τους περισσότερους παίκτες, κάτι που θα φανεί χρήσιμο στην πορεία για να συνεχίσει με επιτυχίες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags