Facebook Pixel Sportdog.gr | Απών από την προπόνηση ο Κρέσπο - Σούπερ νέα για Λουτσέσκου
| 2018-08-10 20:57:00

Απών από την προπόνηση ο Κρέσπο - Σούπερ νέα για Λουτσέσκου

Sportdog Team
Απών από την προπόνηση ο Κρέσπο - Σούπερ νέα για Λουτσέσκου

Τι συνέβη στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για ακόμη μια ημέρα δούλεψε σε πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Ο Βιεϊρίνια την Παρασκευή (10/8) συμμετείχε κανονικά στο πρώτο μέρος της προπόνηση του Δικεφάλου και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης. Από την προπόνηση του ΠΑΟΚ απουσίαζε ο Χοσέ Κρέσπο, που έχει εξασφαλίσει άδεια για τη γέννηση της κόρης του και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το παιχνίδι της Τούμπας ανήκει πλέον στο παρελθόν και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον επαναληπτικό της Μόσχας, έναν ακόμα τελικό που καλείται να δώσει ο Δικέφαλος.

Την Παρασκευή (10.08) η δουλειά ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Οι παίκτες έκαναν προθέρμανση με ασκήσεις και παιχνίδια 5 Vs 2 και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στην 11άδα του αγώνα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχαςδούλεψαν με τον προπονητή στην αμυντική συμπεριφορά, το πρέσινγκ και τις αντεπιθέσεις και στη συνέχεια αποσύρθηκαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ακολούθως ανέλαβε το δεύτερο γκρουπ, το οποίο νωρίτερα έπαιξε ένα δυνατό μίνι δίτερμα σε υψηλό τέμπο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά με το πρώτο γκρουπ και μετά έβγαλε ένα ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης. Από την προπόνηση απουσίασε ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος επιστρέφει αύριο από την άδεια που του δόθηκε για την γέννηση της κόρης του.

Το Σάββατο (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags