Facebook Pixel «Χαμός» στον Παναθηναϊκό με Δώνη - «Τρώει» Κουρμπέλη και δύο μικρούς
| 2018-08-13 09:56:00

«Χαμός» στον ΠΑΟ με Δώνη - «Τρώει» Κουρμπέλη και δύο μικρούς - «Φωτιά» στα αποδυτήρια

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» στον ΠΑΟ με Δώνη - «Τρώει» Κουρμπέλη και δύο μικρούς - «Φωτιά» στα αποδυτήρια

Τι συμβαίνει με τον γιο του προπονητή, καυτό παρασκήνιο.

Μία ακόμα πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα, γνωρίζοντας τη φιλική ήττα από την τοπική ομάδα με 1-0.

Ο Γιώργος Δώνης είναι έντονα προβληματισμένος με την εικόνα του Τριφυλλιού και ψάχνει να βρει τρόπο να αλλάξει πράγματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά διλήμματα όσον αφορά την 11άδα και είναι ενδεικτικό πως ένα απ’ αυτά αφορά ακόμα και τον γιο του, Χρήστο Δώνη, τον οποίο ξεκίνησε χθες στα χαφ σε σύστημα 3-6-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τον πέρασε φορ, ένα πείραμα που είχε δοκίμασε πέρυσι αναγκαστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Γιώργος Δώνης δείχνει να υπολογίζει αρχικά τον γιο του για τον άξονα, κάτι που, όμως, έχει μετατοπίσει υποχρεωτικά τον Δημήτρη Κουρμπέλη στα στόπερ.

Υπάρχει, λοιπόν, η άποψη εντός του συλλόγου ότι συγκεκριμένη απόφαση «ζημιώνει» την ομάδα υπό την έννοια ότι ο Παναθηναϊκός χάνει από τα χαφ ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη του.

Μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανεβαίνει στη μεσαία γραμμή, όπως συνέβη και στο χθεσινό φιλικό, ο Χρήστος Δώνης μετακομίζει την επίθεση. Το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει τον γιο του και ως σέντερ φορ, εκεί που η αλήθεια είναι δείχνει να αποδίδει καλύτερα, φαίνεται πως έχει «φρενάρει» την απόκτηση του Στέφανου Ρεγκάγκου, ο οποίος ακόμα δεν έχει υπογράψει, ενώ έχει περιορίσει τη συμμετοχή του Μάρκου Σιφναίου, ο οποίος αναμένεται να είναι από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν ως δανεικοί.

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ακόμα ψάχνεται και δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα εμπιστευθεί με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Το μόνο σίγουρο είναι, πάντως, ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ, ενώ η άφιξη του βασικού επιθετικού δεδομένα θα του λύσει τα χέρια. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags