Facebook Pixel Έρχεται ο φορ στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα από το παρελθόν - Θα σκάσει τη «βόμβα» ο Ζάχαβι;
| 2018-08-13 15:15:00

Έρχεται ο φορ στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα από το παρελθόν - Θα σκάσει τη «βόμβα» ο Ζάχαβι;

του Νίκου Στεργίου
Έρχεται ο φορ στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα από το παρελθόν - Θα σκάσει τη «βόμβα» ο Ζάχαβι;

Τσίτα τα γκάζια οι «πράσινοι», ποιος γνωστός παίζει δυνατά.

Στον Παναθηναϊκό φουλάρουν για την απόκτηση φορ και πολύ άμεσα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με τη μεταγραφή που η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη, όπως αποδείχθηκε και στο χθεσινό φιλικό απέναντι στη Λάρισα.

Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν καταλήξει σε 3-4 περιπτώσεις παικτών και μέσα σε αυτές βρίσκεται δεδομένα και ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, χωρίς, πάντως, να είναι στην κορυφή της λίστας.

Σε ό,τι αφορά το όνομα του Ανταλμπέρτο Πενιαράντα της Γουότφορντ, που ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο, είναι μία επιλογή που είχε απασχολήσει σοβαρά πέρυσι το Τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό είχαν ενδιαφερθεί ζεστά για τον Βενεζουελάνο φορ, ωστόσο μόλις διαπίστωσαν πόσο ακριβός είναι απέσυραν το ενδιαφέρον τους, ενώ επιπλέον και ο παίκτης δεν είχε δείξει καμία διάθεση να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός βρει άκρη με την αγγλική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη, κάτι που μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο, θα βρει σίγουρα εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί στη Super League.

Όσον αφορά τον Καμίλ Γκροσίτσκι, ισχύει αυτό που έχουμε γράψει από τη πρώτη στιγμή στο sportdog.gr. Ο Πίνι Ζάχαβι όντως κινήθηκε για τον Πολωνό εξτρέμ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, κάτι που φανερώνει και τις δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος μάνατζερ στην ευρωπαϊκή αγορά. Η περίπτωσή του, βέβαια, είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο μόνο και μόνο ότι ασχολείται ο Ισραηλινός ατζέντης κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να γίνει το… θαύμα, ειδικά αν η ομάδα περάσει επίσημα στα χέρια του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Πίνι Ζάχαβι φαίνεται πως δεν είχαν καμία ενημέρωση στον Παναθηναϊκό, ούτε καν το προπονητικό τιμ, κάτι που, φυσικά, αποδεικνύει και την κατάσταση που επικρατεί αυτή στη στιγμή στο Τριφύλλι, όπου όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί διοικητικά στην επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags