Facebook Pixel ΑΕΚ: Απ’ αυτόν τα «παίρνει» ο Τίγρης και τα «ακουμπάει» σε χάφαρο
| 2018-08-20 12:10:00

Απ’ αυτόν τα «παίρνει» ο Τίγρης, τα «ακουμπάει» σε χάφαρο - «Γίγαντας» που προκαλεί… τρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απ’ αυτόν τα «παίρνει» ο Τίγρης, τα «ακουμπάει» σε χάφαρο - «Γίγαντας» που προκαλεί… τρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ψήνεται μεταγραφή μέσου στην ΑΕΚ, ποιο όνομα «παίζει».

Η αποχώρηση Ερίκ Μοράν, που σήμερα «παίζει» δυνατά στον «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, δεν αποτελεί είδηση. Είναι κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που στον παίκτη έχει ξεκαθαριστεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, εδώ και πολύ καιρό, ότι δεν υπολογίζεται και πως θα πρέπει να βρει ομάδα.

Από την άλλη, όμως, η φυγή του Ισπανού χαφ, εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ, δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό της ΑΕΚ, ούτε να φέρει κάποια έξτρα μεταγραφή στο χώρο της μεσαίας γραφής.

Απεναντίας, τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από το συγκεκριμένο διαζύγιο υπάρχει απόφαση να δοθούν στο χαφ που αναζητάει η Ένωση και αναμένεται να έρθει για να δώσει επιπλέον λύσεις στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όπως λέγεται, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν για κάτι εξαιρετικό στην αγορά και η συγκεκριμένη κίνηση, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θα γίνει μετά το πρώτο ματς με τη Βίντι, όταν και θα έχουν φανεί οι ελπίδες πρόκρισης που θα έχει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που, βεβαίως, θα της δώσει ένα έξτρα κίνητρο για να πείσει τους παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρο.

«Παίζει» του Ογκού

Μία περίπτωση που δεδομένα εξετάζουν στην ΑΕΚ είναι κι αυτή του θηριώδους μέσου (1,92 μ.) της Χάποελ Μπερ Σεβά, Τζον Αγκού, ο οποίος είναι φευγάτος από την ομάδα του.

Ο 30χρονος Νιγηριανός άσος πωλείται από τους Ισραηλινούς, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τους ευρωπαϊκούς ομίλους, κάτι που είχε υπήρχαν σαν όρος ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, πολύ δύσκολα η διοίκηση θα επιμένει πλέον στην τιμή των 2 εκατ. ευρώ που είχε βάλει στον παίκτη, μία εξέλιξη που σίγουρα μπορεί να ευνοήσει την Ένωση στις διαπραγματεύσεις.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Τζον Αγκού δεν είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των ανθρώπων της ΑΕΚ και πως υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται πιο σοβαρά, χωρίς να έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.

Δείτε τον σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags