Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα στην ΑΕΚ με τον... νέο Αραούχο - Ποιον «τρώει» από την ενδεκάδα - Φοβερή ατάκα Ουζουνίδη!
| 2018-08-26 00:03:00

Τρέλα στην ΑΕΚ με τον... νέο Αραούχο - Ποιον «τρώει» από την ενδεκάδα - Φοβερή ατάκα Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Τρέλα στην ΑΕΚ με τον... νέο Αραούχο - Ποιον «τρώει» από την ενδεκάδα - Φοβερή ατάκα Ουζουνίδη!

Έρχεται… πονοκέφαλος για τον Έλληνα τεχνικό!

Η ΑΕΚ μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ευτύχησε να δει την ομάδα του να «καθαρίζει» ξεκούραστα, δίνοντάς του την ευκαιρία να προστατεύσει τα βασικά του «όπλα» ενόψει του αγώνα με τη Βίντι.

Παράλληλα, ο Ουζουνίδης είδε με ικανοποίηση τον Μάρκο Λιβάγια και τον Εζεκιέλ Πόνσε να παρουσιάζονται σε εξαιρετική κατάσταση, να σκοράρουν αμφότεροι και να δείχνουν ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στην επίθεση.

Ο Κροάτης και ο Αργεντινός, άλλωστε, είναι παίκτες που μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον. Ο Λιβάγια έχει δείξει ότι του ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του περιφερειακού επιθετικού, καθώς τα πηγαίνει καλύτερα όταν έχει δίπλα του έναν σέντερ φορ που του ανοίγει χώρους. Πέρυσι αναλάμβανε αυτόν τον ρόλο ο Αραούχο και φέτος ο Πόνσε δείχνει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο.

Η εξέλιξη ενδέχεται να φέρει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Ουζουνίδη ενόψει της συνέχειας, ειδικά από τη στιγμή που βλέπει και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να είναι σε σπουδαία φόρμα. Το… πρόβλημα, ωστόσο, με τον «Κλώνα» είναι πως βολεύεται επίσης στον ρόλο του περιφερειακού φορ, αναγκάζοντας τον Λιβάγια να παίζει ως φουνταριστός και να χάνεται σε ορισμένα παιχνίδια.

Εάν ο Πόνσε συνεχίσει να ανεβαίνει και να πραγματοποιεί εμφανίσεις όπως η αποψινή, ο Ουζουνίδης είτε θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να χωρέσει και τους τρεις στην ενδεκάδα είτε να «θυσιάσει» έναν εκ των Λιβάγια, Κλωναρίδη.

Τρομερή ατάκα του Ουζουνίδη στον Λιβάγια

Προς το παρόν, πάντως, τα πράγματα στην ΑΕΚ κυλούν κατ’ ευχήν, με το κλίμα που επικρατεί να είναι εξαιρετικό.

Χαρακτηριστικό του τρόπου που βλέπει ο Ουζουνίδης τα πράγματα και της πολύ καλής ψυχολογίας που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι αυτό που είπε στον Μάρκο Λιβάγια κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο Κροάτης ζήτησε πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Σκόνδρα στο 58’, το οποίο ο διαιτητής δεν κατελόγισε. Ο Λιβάγια απευθύνθηκε στον προπονητή του δείχνοντας του ότι υπήρξε παράβαση, με τον Ουζουνίδη όμως να τον προτρέπει να μην ασχολείται με τον διαιτητή και να του λέει χαρακτηριστικά «Μη διαμαρτύρεσαι, θα βάλεις το επόμενο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags