Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: «Καθάρισε» για ΠΑΟ ο... τελειωμένος - Είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα - Μαγκιά Δώνη
| 2018-08-26 21:40:00

Απίστευτο: «Καθάρισε» για ΠΑΟ ο... τελειωμένος - Είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα - Μαγκιά Δώνη

Sportdog Team
Απίστευτο: «Καθάρισε» για ΠΑΟ ο... τελειωμένος - Είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα - Μαγκιά Δώνη

Τρομερό παρασκήνιο για πράσινο άσο.

Σε πρόσωπο της αγωνιστικής εξελίσσεται ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του στο νέο πρωτάθλημα στην Ξάνθη, καθώς έγραψε το 1-0 με… γκολάρα.

Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού πήρε φανέλα βασικού, σε ρόλο εξτρέμ κυρίως σε σύστημα 3-4-2-1 και δικαίωσε απόλυτα τον Γιώργο Δώνη, καθώς όχι μόνο σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (φάση που ξεκίνησε από δική του τρομερή κάθετη), αλλά συνολικά ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Βέβαια, πίσω από την περίπτωση του Μπουζούκη υπάρχει τρομερό παρασκήνιο, καθώς ο μικρός έμεινε από… σπόντα στο Τριφύλλι, καθώς στις αρχές του καλοκαιριού είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα, τα είχε βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Σάββας Παντελίδης πίστευε στο ταλέντο και τον είχε ψήσει να κατέβει στην Αρκαδία.

Ωστόσο, η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, καθώς ο Μπουζούκης αποφάσισε να μην αφήσει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό και να μείνει στο Τριφύλλι, ώστε να παλέψει και να διεκδικήσει μία θέση στο νέο-νεανικό ρόστερ.

Μάλιστα, ο νεαρός άσος πήρε αυτή την απόφαση χωρίς να έχει πάρει κάποια εγγύηση από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μπορεί να μην είχε ζητήσει την παραμονή του στην ομάδα, ωστόσο ήταν απόλυτα δίκαιος μαζί του.

Του έδωσε την ευκαιρία στην προετοιμασία και αφού είδε πως δούλευε σκληρά και ότι το ήθελε πολύ και φυσικά έχει μοναδικό ταλέντο, όχι μόνο τον κράτησε στην ομάδα, αλλά του έδωσε και φανέλα βασικού.

Μεγάλη δικαίωση τόσο για τον Μπουζούκη όσο και για τον Δώνη, οι οποίοι είχαν και μία τρομερή στιγμή στην Ξάνθη στην αλλαγή του μικρού μετά το γκολ, όταν αγκαλιάστηκαν και ήταν φανερό πως ο πράσινος άσος ήταν πολύ συγκινημένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags