Facebook Pixel Δεν είναι «παιδί» του Ουζουνίδη, ούτε 90λεπτο ο Μπουζούκης - Αυτός τον κράτησε, άλλος τον εκτόξευσε
| 2018-08-27 10:20:00

Δεν είναι «παιδί» του Ουζουνίδη, ούτε 90λεπτο ο Μπουζούκης - Αυτός τον κράτησε, άλλος τον εκτόξευσε

του Νίκου Στεργίου
Δεν είναι «παιδί» του Ουζουνίδη, ούτε 90λεπτο ο Μπουζούκης - Αυτός τον κράτησε, άλλος τον εκτόξευσε

Όλη η αλήθεια για το «διαμάντι» του Παναθηναϊκού, μόνο εδώ.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη.

Την παράσταση έκλεψαν οι νεαροί παίκτες του Τριφυλλιού και κυρίως ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ ενός καταπληκτικού τέρματος που χάρισε το μεγάλο «διπλό» στους «πράσινους».

Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στα Πηγάδια, έδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα για πρωταγωνιστήσει φέτος στον Παναθηναϊκό και το φοβερό με την περίπτωσή του είναι ότι θα μπορούσε στις αρχές του καλοκαιριού να είχε αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ο ίδιος ήταν που προτίμησε να παραμείνει τελικά στο Τριφύλλι και να παλέψει για να αποδείξει την αξία του.

Μάλιστα, αυτός που τον ενθάρρυνε στην απόφασή του ήταν ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος προφανώς είχε δει ότι μικρός έχει το ταλέντο να διακριθεί μέσα απ’ αυτόν τον νεανικό Παναθηναϊκό.  

Βεβαίως και ο Γιώργος Δώνης έπαιξε σημαντικό ρόλο στο «ξεπέταγμα» του μικρού, καθώς από την πρώτη στιγμή τον πίστεψε, του έδωσε ευκαιρίες και ενεργό ρόλο στην ομάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Έλληνας τεχνικός να μην τον είχε αξιοποιήσει, όπως έκανε, άλλωστε με άλλους νεαρούς παίκτες που δοκίμασε όλο το καλοκαίρι και έκρινε ότι δεν είναι έτοιμοι για υψηλό επίπεδο.

Το γεγονός, δηλαδή, ότι ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θεωρούνται αυτή τη στιγμή ότι πιο «hot» διαθέτει ο νέος Παναθηναϊκός πιστώνεται οπωσδήποτε στον Γιώργο Δώνη. Και, φυσικά, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι δύο παίκτες είναι «παιδιά» του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες.

Ναι μεν ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε ανεβάσει τους δύο παίκτες στην πρώτη ομάδα, ωστόσο αυτό είχε γίνει περισσότερο για «αναγκαστικούς» λόγους λόγω έλλειψης λύσεων. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, ότι ο Έλληνας κόουτς δεν είχε δώσει ευκαιρίες στο νέο «αίμα» της ομάδας. Όλη την περσινή σεζόν, ο Γιάννης Μπουζούκης αγωνίστηκε σε 4 μόλις ματς με λιγότερο από 90 λεπτά συνολικής συμμετοχής, ενώ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σε 2 ματς με λιγότερα από 50 λεπτά συνολικής συμμετοχής, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.  

Μπορεί όντως οι δύο ποδοσφαιριστές να «ψήθηκαν» παίζοντας στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά τα περισσότερα ματς τα έκαναν με την U-20, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν «τόλμησε» να τους δώσει ευκαιρίες για να ξεδιπλώσουν ταλέντο τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags