Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελειώνει του Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ - Φήμες και για Ταχτσίδη
| 2018-09-03 19:27:00

Τρεχάματα στον Ολυμπιακό τελευταία στιγμή - Χαμός με δύο «κομμένους», τα πάντα ανοιχτά στο λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρεχάματα στον Ολυμπιακό τελευταία στιγμή - Χαμός με δύο «κομμένους», τα πάντα ανοιχτά στο λιμάνι

Ποιοι... ταλαιπωρούν τους ερυθρόλευκους; Τι θα κάνει ο Μαρινάκης;

Το μεταγραφικό ντεμαράζ με Ζοσέ Σα, Ματίας Ναουέλ και Γιάγια Τουρέ ολοκλήρωσε τις φετινές κινήσεις του Ολυμπιακού και το πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στις εκκαθαρίσεις, με παίκτες που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν ελεύθερους για να γλιτώσουν από τα συμβόλαιά τους.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όπως σας γράψαμε σε σχετικό ρεπορτάζ νωρίτερα, οι Πειραιώτες αναμένουν την εξασφάλιση άδειας εργασίας του Ιρανού από την αγγλική ομοσπονδία.

Παράλληλα, περιμένουν το τελικό OK και από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να μην… τρελαίνεται με την προοπτική της Νότιγχαμ, όμως η επιθυμία του να βρει χρόνο συμμετοχής αναμένεται να υπερισχύσει. Στον Ολυμπιακό τον έχουν ειδοποιήσει ότι δεν χωράει, αλλά στην έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Ταυτόχρονα, η προοπτική της Νότιγχαμ «παίζει» και για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, μόνο που η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί όσο αυτή του Ανσαριφάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο φήμες και όχι κάποια επιβεβαιωμένη εξέλιξη στην υπόθεση του Έλληνα άσου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags