Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα στα… θεμέλια της ΑΕΚ; Σε αναμένα κάρβουνα ο Ουζουνίδης, το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης!
| 2018-09-04 14:15:00

Βόμβα στα… θεμέλια της ΑΕΚ; Σε αναμένα κάρβουνα ο Ουζουνίδης, το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα στα… θεμέλια της ΑΕΚ; Σε αναμένα κάρβουνα ο Ουζουνίδης, το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης!

Χοντρό θέμα στην Ένωση που ποτέ δεν περίμεναν να σκάσει.

Μεγάλο θέμα, παρότι δεν παρουσιάζεται ως τέτοιο, έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ με τον Αντρέ Σιμόες, έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ και ηγέτη στη μεσαία γραμμή, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και για αυτό οι Κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να έχουν πέσει οι υπογραφές για την ανανέωση (μέχρι το 2021 ή 2022) πριν φτάσουμε στον Γενάρη, όταν και θα μπορεί ο παίκτης να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και να υπογράψει ως ελεύθερος φυσικά, για το καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του Σιμόες, Κιμ Ριμπέιρο ήρθε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης για το νέο συμβόλαιο του πελάτη του, ο οποίος αρκετές φορές από την περσινή σεζόν έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους.

Παρότι αυτό ήταν το δεύτερο ταξίδι του γνωστού μάνατζερ στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι και παρότι στην ΑΕΚ ήλπιζαν πως θα υπήρχε συμφωνία πριν το δεύτερο παιχνίδι με τη Βίντι, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το θέμα βρίσκεται ακόμα στον αέρα, προκαλώντας έναν έξτρα πονοκέφαλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη και ανησυχία στον κόσμο της ομάδας. 

Η ΑΕΚ δεδομένα θέλει να «δέσει» έναν από τους καλύτερους της παίκτες και για αυτό είναι διατεθειμένη να αυξήσει και τις αποδοχές του, ενώ και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σιμόες δεν δέχεται όλους τους όρους για τη νέα συμφωνία, καθώς γνωρίζει πως αυτή τη στιγμή είναι… από πάνω, αφού αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μονάδες της ομάδας και σίγουρα θα ήθελε να ποντάρει σε αυτό το γεγονός, τουλάχιστον οικονομικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr πάντως και παρότι το κλίμα μεταξύ του μάνατζερ και των Κιτρινόμαυρων έχει αρχίσει να «στραβώνει», δύσκολα θα υπάρξει ναυάγιο στις συζητήσεις. Οι δύο πλευρές θέλουν να τα βρουν και αργά ή γρήγορα θα τα βρουν, ενώ άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός της ΑΕΚ, εκτιμούν πως εάν χρειαστεί, θα παρέμβει ο ίδιος ο Μελισσανίδης, όπως συνέβη στην προηγούμενη ανανέωση συμβολαίου του Σιμόες, που και πάλι είχε περάσει από 40 κύματα! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήνεται ανατροπή στην ΑΕΚ με χάφαρο - «Χουνέρι» σε Μάνταλο από Μαρίνο, «έγκλημα» με την ταλεντάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags