Facebook Pixel Έτσι χάθηκε ο Βελόσο για την ΑΕΚ, σε πρώτο πλάνο ο Κονέ - Υπογράφει ο Σιμόες και μετά ο Μπακάκης
| 2018-09-06 21:20:00

«Απασφάλισε» ο Μαρίνος - Τρέλα με τη λίστα των χαφ, αυτός... έρχεται - Βασικός για Ευρώπη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Απασφάλισε» ο Μαρίνος - Τρέλα με τη λίστα των χαφ, αυτός... έρχεται - Βασικός για Ευρώπη!

Είναι σχεδόν... οριστικό. Εδώ το όνομα. Ποιος βλέπει έξω!

Πριν προλάβει να… φουντώσει το θέμα, έσπευσε η ΑΕΚ να «σβήσει» τα σενάρια για τον Μιγκέλ Βελόσο, εξέλιξη για την οποία σας είχε προϊδεάσει το Sportdog.gr με πρωινό ρεπορτάζ, όταν σας μεταφέραμε ότι μοιάζει απίθανο να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 32χρονος Πορτογάλος, που έχει προταθεί φέτος το καλοκαίρι πολλές φορές τόσο στην ΑΕΚ όσο και στους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, είναι μία ακριβή περίπτωση και παρότι δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, επιμένει ακόμα και τώρα, να ζητάει ένα τρελό συμβόλαιο, ίσως και πάνω από το ένα εκατομμύριο για να έρθει στην Ελλάδα!

Παρά τις διαψεύσεις πάντως, είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ όντως ψάχτηκαν και ακόμα ψάχνουν για έναν χαφ από την αγορά των ελεύθερων και για αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει… ξεσκονίσει για τα καλά όσες λίστες έχουν φτάσει στα χέρια του. Ωστόσο, ο συνδυασμός αγωνιστικής επάρκειας – κόστους, είναι τέτοιος που ουσιαστικά ελαχιστοποιεί (αν όχι εκμηδενίζει) τις πιθανότητες προσθήκης χαφ στο εναπομείναν διάστημα της μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων.

Ο μόνος παίκτης που μπορεί να έρθει, ταιριάζει στην ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά, είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας άσος παραμένει χωρίς ομάδες και όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, όσο η Ένωση δεν βρίσκει κάτι καλύτερο τόσο πλησιάζει ξανά στον Δικέφαλο.

 Υπογράφει ο Σιμόες και μετά οι Μπακασέτας – Λαμπρόπουλος

Τοποθέτηση υπήρξε από την ΑΕΚ για τα ρεπορτάζ περί ανανέωσης του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα, ωστόσο η λέξη «κλειδί» στην διάψευση της Ένωσης, είναι το ότι «ακόμη» δεν έχει ανοίξει το θέμα.

Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως παρά την επιθυμία του Έλληνα άσου να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, στην ΑΕΚ δεν έχουν λόγο να φοβούνται, καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι στα χέρια του, ο μάνατζέρ του έχει καλές σχέσεις με την διοίκηση, ενώ και ο ίδιος δεν θα ήθελε ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα στον Δικέφαλο.

Απλώς στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν μία-μία τις υποθέσεις των ανανεώσεων. Πρώτα θα πέσουν οι υπογραφές με τον Σιμόες, που παρά τα άκαρπα δύο πρώτα ραντεβού με τον μάνατζέρ του, θα υπάρξει συμφωνία και μετά θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με «Μπάκα» και στην συνέχεια με τους Λόπες και Λαμπρόπουλο, τον οποίο έχουν και… σιγουράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΕΛΗ φήμη για Σιμόες - «Μπάσιμο» Λουτσέσκου; - Απάντηση Τίγρη με μεταγραφή… από ψηλά

«Εκτόξευση» για ΑΕΚ - Αντίστροφη μέτρηση για μεταγραφή 10+ εκατ. - «Τρέχουν» οι εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags