Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Παϊρόζ θέλει νέα πρόσωποα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
| 2018-09-07 11:44:00

Το απίθανο deal του Παϊρόζ, έτσι θα τρελάνει την Ευρώπη - Τρομερή ατάκα για Μπεργκ στο Κορωπί!

του Νίκου Στεργίου
Το απίθανο deal του Παϊρόζ, έτσι θα τρελάνει την Ευρώπη - Τρομερή ατάκα για Μπεργκ στο Κορωπί!

Δεν έχει προηγούμενο η συμφωνία του Ταϊλανδού.
 

Παρότι ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στον Παϊρόζ Πιεομπονγκσάντ είναι πλέον τυπικό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η οριστική συμφωνία. Γι' αυτό και ο Ταϊλανδός ασχολείται ήδη με τη στελέχωση του νέου διοικητικού μοντέλου και... ξεψαχνίζει την ελληνική αγορά.

Η συμμετοχή του Αβραάμ Γκραντ στην επόμενη μέρα του Τριφυλλιού είναι δεδομένη, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία και για τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Από εκεί και πέρα και σχετικά με τις θέσεις των Ελλήνων που θα στελεχώσουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ και απ' ότι κυκλοφορεί τουλάχιστον, υπάρχει το τέλειο σκοτάδι, πέραν των χαρακτηριστικών που αναζητώνται για την στελέχωση των συγκεκριμένων θέσεων, όπου ψάχνουν φυσικά τεχνοκράτες, μακριά από «ποδοσφαιρικό» παρελθόν».

Αυτό που έχει μεγαλύτερη πάντως σημασία, είναι η δεδομένη επιθυμία του Πιεμπονγκσάντ και των συνεργατών του, να κάνουν μία προσπάθεια όπως έχουν αποκαλύψει στις συζητήσεις με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, για την άρση της ευρωπαϊκής ποινής του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η μεγάλη φιλοδοξία του Ταϊλανδού, ο οποίος εκτιμάει πως εάν ο Παναθηναϊκός δεν χρωστάει πουθενά ως το τέλος της σεζόν, θα μπορέσει να διεκδικήσει από την ΟΥΕΦΑ αναστολή της ποινής.

Η αλήθεια είναι πως σχετικό προηγούμενο δεν υπάρχει. Δεν το έχει κάνει ποτέ η ΟΥΕΦΑ γιατί δεν έχει υπάρξει και ομάδα,  η οποία αναίρεσε τόσο εντυπωσιακά την οικονομική της κατάσταση μέσα σε έναν χρόνο. Θεωρητικά πάντως, η δυνατότητα υπάρχει, ωστόσο όλα είναι στο χέρι του Παϊρόζ, ο οποίος πρέπει πρώτα να αναλάβει και επίσημα και μετά να αρχίσει να πληρώνει... δεξιά και αριστερά!

 Δεν είναι Μπεργκ ο Μακέντα, αλλά... πετάει στο Κορωπί

Φορτσάτος έχει ξεκινήσει ο Φεντερίκο Μακέντα στον Παναθηναϊκό και όπως σας μετέφερε το Sportdog.gr και σε χθεσινό ρεπορτάζ, αναμένεται στα τέλη του μήνα βάσει των εργομετρικών του να μπει στα βασικά πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Στην προπόνηση πάντως, στις δύο που έχει ξεκινήσει... με χίλια ο Ιταλός, δείχνει καλά. Είναι στεγνός, κάτι που το φοβούνταν πολύ στον Παναθηναϊκό και δείχνει πως ξεκάθαρα έχει δουλέψει το καλοκαίρι, αλλά όχι με ομάδα.

Αγωνιστικά δείχνει πως είναι φορ με καλό εκτόπισμα, καλές επαφές με την μπάλα, δυνατός, που ξέρει τη θέση, απλώς όπως αναφέρουν συμπαίκτες του που είναι καιρό στην ομάδα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανε ο Μπεργκ, να αποτελεί δηλαδή τον playmaker της επίθεσης. Και εκτιμούν μάλιστα πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό με τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν υπάρχει σωτηρία στον ΠAO - Απίστευτο τι έγινε με Μακέντα για να μην τον πάρει η Γιούβε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags