Facebook Pixel Τι γίνεται με Μπίσεσβαρ και Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
| 2018-09-07 14:44:00

Σε αναμμένα κάρβουνα παικταράς του ΠΑΟΚ - «Χαμός» στο ρόστερ, ατάκα-φωτιά Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σε αναμμένα κάρβουνα παικταράς του ΠΑΟΚ - «Χαμός» στο ρόστερ, ατάκα-φωτιά Λουτσέσκου

Μαέστρος ο Ρουμάνος βάζει άπαντες στη θέση τους. Ποιος «πεινάει» για μπάλα;
 

Θέμα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ φαίνεται πως υπάρχει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον καλοκαιρινό του τραυματισμό έχασε την θέση του στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και για την ώρα, παρότι έχει επιστρέψει, δείχνει να μην υπολογίζεται, ως βασικός τουλάχιστον.

Το πρόβλημα για τον Ρουμάνο βέβαια, είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να... συμφωνεί και ιδιαίτερα με τις αποφάσεις του προπονητή του, καθώς την Παρασκευή κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδη συνέντευξή του σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, με τον τίτλο «Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν παίζω»!

Προφανώς και ο Μπίσεσβαρ πιστεύει ότι αξίζει να είναι βασικός στον Δικέφαλο και στέλνει το δικό του μήνυμα στον Λουτσέσκου, αν και γνωρίζει πως είναι ο άνθρωπος που τον στήριξε όσο κανείς άλλος στην ομάδα τους προηγούμενους μήνες.

Το καλοκαίρι άλλωστε για τον Ολλανδό ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς υπήρξαν σκέψεις για πώλησή του και μάλιστα στον Δικέφαλο εκτιμούσαν πως λόγω και των σχέσεων που έχει «χτίσει» ο Γιώργος Σαββίδης με μάνατζερ που ασχολείται 24ωρες το 24ωρο με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν να βρουν μία πρόταση και να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο του Κάμπος, που αποχώρησε για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την Αλάνιασπορ.

Ο Λουτσέσκου όμως ήταν ανένδοτος και «έκοψε» κάθε συζήτηση για παραχώρηση το Μπίσεσβαρ, εξηγώντας στους ανθρώπους του Δικεφάλου πόσο πολύ τον χρειάζεται και ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ που ετοιμάζει ενόψει της νέας σεζόν.

Το συγκεκριμένο παρασκήνιο γνωρίζει φυσικά και ο παίκτης, ο οποίος παρότι... γκρινιάζει δημόσια μέσω της συνέντευξής του, εδώ και μέρες έχει μιλήσει με τον προπονητή του και γνωρίζει πως τον περιμένει, όταν βέβαια είναι έτοιμος. Ο Λουτσέσκου του έχει μεταφέρει πως λόγω του τραυματισμού του έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχεί, καθώς όταν φτάσει στο 100%, θα είναι – και πάλι – ο «μπαλαντέρ» του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη ανατροπή στον ΠΑΟΚ με «αγαπημένο παιδί» του Λουτσέσκου - Αυτόν... διώχνει ο Βέρνμπλουμ!

ΠΑΟΚ και μέσα στον Πειραιά – Με ασπρόμαυρες φανέλες στο λιμάνι η οικογένεια Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)​

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags