Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη με Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ - Ποιος τον έκανε να «τρέμει» - Θα ανανεώσει;
| 2018-09-08 14:15:00

Απίστευτη εξέλιξη με Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ - Ποιος τον έκανε να «τρέμει» - Θα ανανεώσει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη εξέλιξη με Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ - Ποιος τον έκανε να «τρέμει» - Θα ανανεώσει;

Γιατί άλλαξε μάνατζερ; Ήταν... μοιραία η γκέλα με την Μπενφίκα;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μία εξέλιξη που το sportdog.gr είχε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό.

Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο θεωρείται ότι είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές, αφού είναι κάτι προγραμματισμένο, μιας και το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Δεκέμβριο του 2019.

Παράλληλα, στην Τούμπα θέλουν να «δέσουν» τον Έλληνα άσο, μιας και υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, όπως της Σπόρτινγκ και της Γαλατασαράι, οι οποίες προσέγγισαν το περασμένο καλοκαίρι τον παίκτη, χωρίς, πάντως, να τον... συγκινήσουν.

Εξάλλου, ο υψηλόσωμος γκολκίπερ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής μάνατζερ, αν και το συγκεκριμένο γεγονός δεν αναμένεται να επηρεάσει τις τελικές συζητήσεις για την ανανέωση.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν «φωνές» μέσα στην ομάδα, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν πρέπει να είναι το αδιαμφισβήτητο Νο1, όχι, φυσικά, τώρα που διανύει καλή περίοδο, αλλά τουλάχιστον μελλοντικά.

Μάλιστα, η μεγάλη γκέλα του Έλληνα άσου στο ματς με την Μπενφίκα φαίνεται πως δικαίωσε αυτούς που υποστηρίζουν στην Τούμπα πως καλό θα ήταν να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη θέση.

Πάντως, υπάρχει η άποψη σε όλους στο σύλλογο πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αξίζει και με το παραπάνω νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, κάτι που το δικαιούται ξεκάθαρα βάση εμφανίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η είδηση της χρονιάς - Αποκάλυψη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες - Τι ετοιμάζει ο Ιβάν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags