Facebook Pixel Γελάει ο κόσμος με Κλάους - Η «υπέρβαση» των... 100.000 ευρώ και οι πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3 «μύρια»
| 2018-09-08 15:06:00

Γελάει ο κόσμος με Κλάους - Η «υπέρβαση» των... 100.000 και οι πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3 «μύρια»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Γελάει ο κόσμος με Κλάους - Η «υπέρβαση» των... 100.000 και οι πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3 «μύρια»

Διαβάστε Sportdog για να μην πιάνεστε κορόιδα.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του Κλάους Αθανασιάδη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας φορ επέστρεψε στη Superleague για χάρη της ομάδας του Ηπείρου και σίγουρα η παρουσία του αναμένεται να ανεβάσει τη δυναμική του συλλόγου.

Πάντως, έχουν γραφτεί αρκετές υπερβολές σχετικά με το «μπαμ» του Γιώργου Χριστοβασίλη, σχετικά κυρίως με το συμβόλαιο που πρόσφερε στον έμπειρο φορ.

Αρχικά, θα πρέπει να σημειώσουμε πως τα χρήματα που είναι να παίρνει ο Έλληνας άσος δεν φτάνουν τις 200.000  ευρώ όπως έχει γραφτεί. Είναι πολύ λιγότερα και δεν ξεπερνούν καν τις 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι σίγουρες αποδοχές του παίκτη ανέρχονται στις 100.000 ευρώ, ενώ μπορεί να τις αυξήσει κατά 30.000 ευρώ σύμφωνα με συγκεκριμένα μπόνους. Σίγουρα, λοιπόν, δεν πρόκειται για μία... υπέρβαση, όπως παρουσιάζεται, από το σύνολο του Τύπου, όταν, μάλιστα, πρόκειται για έναν παίκτη με αυτό το βιογραφικό που αποκτήθηκε για να είναι ο βασικός φορ της ομάδας.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως μόλις πριν λίγες μέρες ο ΠΑΣ πούλησε με σχεδόν 1 εκατ. ευρώ τον Πέδρο Κόντε, ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη τίναξε την μπάνκα με την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ έναντι 2,2 εκατ. ευρώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη με Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ - Ποιος τον έκανε να «τρέμει» - Θα ανανεώσει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags