Facebook Pixel Να τι γράφει το φύλλο αγώνα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-19 23:43:00

Να τι γράφει το φύλλο αγώνα!

Να τι γράφει το φύλλο αγώνα!

Όλα τα... παρατράγουδα που συνέβησαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και είναι φανερό πως υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού.
 

Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είναι πάντα επεισοδιακό εδώ και αρκετά χρόνια. Και στην Τούμπα και στο "Καραϊσκάκη" η ατμόσφαιρα είναι καυτή και οι ανεγκέφαλοι δεν λείπουν.

Την Τετάρτη στο Φάληρο το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν απολύτως σωστοί, όμως 2-3 χάλασαν την εικόνα των υπολοίπων.

Η διακοπή στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα λόγω των καπνογόνων που έπεσαν στην εστία του Χαλκιά, αλλά και το κέρμα που δέχτηκε στο κεφάλι ο πρώτος βοηθός του Τριτσώνη, Σπυρίδων Τρύφωνας, είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Και τα δύο παραπάνω περιστατικά σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα, αλλά δεν είναι τα μόνα, αφού γίνεται αναφορά και στο σύνθημα "Βούλγαροι" που φώναξαν σε δύο στιγμές οι οπαδοί των γηπεδούχων. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού, κάτι που θα φανεί βέβαια τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φύλλο αγώνα υπάρχει και η αποβολή του Μάκη Χάβου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κινήθηκε απειλητικά προς τον 4ο διαιτητή, κόλλησε το πρόσωπό του στον Μιχάλη Τσινιάρη και γι' αυτό αποβλήθηκε.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags