Facebook Pixel Τρομερό: «Μπλεγμένος» και ο Σκίμπε, γι’ αυτό τον «καθαρίζουν» - Φοβερές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο
| 2018-09-13 11:30:00

Τρομερό: «Μπλεγμένος» και ο Σκίμπε, γιατί τον «στέλνουν» - Τρελές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό: «Μπλεγμένος» και ο Σκίμπε, γιατί τον «στέλνουν» - Τρελές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τι έκανε ο Γερμανός και «τελειώνει»; Απίστευτο «ντου» από παντού!

Την επόμενη κιόλας του αγώνα με την Εσθονία το sportdog.gr σάς ανέλυσε με σχετικό ρεπορτάζ γιατί ο Μίκαελ Σκίμπε έχει αρχίσει να χάνει πόντους και πως, πια, δεν απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης της ΕΠΟ.

Χθες, μετά την ήττα από την Ουγγαρία, με νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σάς εξηγήσαμε για ποιους λόγους του μέλλον του Γερμανού τεχνικού είναι εξαιρετικά αβέβαιο και σήμερα τα περισσότερα δημοσιεύματα στις εφημερίδες αναφέρουν ότι ομοσπονδιακός κόουτς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τα όσα έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες.

Πλέον, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Μίκαελ Σκίμπε θα παίξει το «κεφάλι» του στα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Η εικόνα που θα έχει η Εθνική ομάδα σε εκείνα τα ματς αναμένεται να κρίνει οριστικά την παρουσία του Γερμανού στον «γαλανόλευκο» πάγκο. Αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλάξει παρουσία στο γήπεδο, ακόμα κι αν δεν πάρει τα ιδανικά αποτελέσματα, τότε ο Μίκαελ Σκίμπε θα έχει πιθανότητες να γυρίσει το χαρτί. Διαφορετικά πολύ δύσκολα θα έχει μέλλον στον πάγκο της Ελλάδας.   

Και σε αυτό μπορεί να παίξει κάτι ακόμα σημαντικό ρόλο. Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει αρχίσει να χάνει και το έρεισμα που είχε στα αποδυτήρια. Πέραν από τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις της ΕΠΟ, φαίνεται πως και αρκετοί παίκτες, πλέον, διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για τον Γερμανό κι αυτό είναι κάτι που μπορεί πολύ γρήγορα να διαμορφώσει τις εξελίξεις. 

Όπως έχουμε επισημάνει ξανά, ο Μίκαελ Σκίμπε είχε πάντα στο πλευρό του τους παλιούς διεθνείς, οι οποίοι στην ουσία τον κράτησαν στον «γαλανόλευκο» πάγκο, μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Αν, όμως, ο 53χρονος προπονητής πάψει να απολαμβάνει αυτή τη στην «ασυλία» στο εσωτερικό της ομάδας, όλα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα για τον ίδιο...

Εκλογές και λόγω… Σκίμπε

Στο μεταξύ, ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει κατά του Μίκαελ Σκίμπε, ακόμα και η ακρόαση που φέρεται να θέλει η ΕΠΟ από τον Γερμανό για την εικόνα της Εθνικής ομάδας, όπως και όλα όσα έχουν συμβεί στο παρασκήνιο ανάμεσα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, για παράδειγμα με τη δικαστική διαμάχη για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, «προαναγγέλλουν» τις εκλογές που αναμένονται στην ελληνική ομοσπονδία.

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, άπαντες «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους για τη μεγάλη «μάχη» εκλογής νέας διοίκησης και γι’ αυτό έχουν ξεσπάσει εντάσεις σε όλα τα μέτωπα, μέχρι και στην Εθνική ομάδα. Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση στην ομοσπονδία, η ΑΕΚ αναμένεται να αντισταθεί με κάθε τρόπο κι όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που αναμένεται να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Εν αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διέρρευσε η λίστα του Παϊρόζ - Αυτοί μπαίνουν στον ΠΑΟ, τι ρόλο θα έχουν - Όλα με ονόματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags