Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρίζει η καρέκλα του στην ΑΕΚ - Φήμη-φωτιά ταράζει τα αποδυτήρια - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης;
| 2018-09-13 22:25:00

Τρίζει η καρέκλα του στην ΑΕΚ - Φήμη-φωτιά ταράζει τα αποδυτήρια - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρίζει η καρέκλα του στην ΑΕΚ - Φήμη-φωτιά ταράζει τα αποδυτήρια - Τι θα κάνει ο Μελισσανίδης;

Γκρίνιες από το καλοκαίρι. Πότε θα σκάσει; Όλο το παρασκήνιο.

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δεδομένα δεν ικανοποίησε τους οπαδούς της ΑΕΚ. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε σε θέσεις που επικοινώνησε ότι θα κάνει προσθήκες και έμεινε ευάλωτη, έχοντας μπροστά, όπως και πέρσι τρεις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Στους ομίλους του Champions League δε, δεν θα υπολογίζει για τέσσερις αγωνιστικές τον Λιβάγια με τον Λόπες, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους στον επαναληπτικό με τη Βίντι.

Η μουρμούρα του κόσμου δεν θα μπορούσε να μην περάσει εντός ΠΑΕ. Όπως καταλαβαίνετε, ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, η δουλειά του οποίου θα κριθεί με πολύ αυστηρότητα. Μάλιστα σε πρόσφατο δημοσίευμα στο διαδίκτυο φωτογραφήθηκε για τον ρόλο που διαδραμάτισε στις μεταγραφές.

Στην Ένωση παρατήρησαν αρκετή καθυστέρηση στα μεταγραφικά, ειδικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η καρέκλα τρίζει για τον Λύμπε, ο οποίος είναι μεν πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδα, αλλά ως γνωστόν άπαντες κρίνονται από το έργο τους και όχι για την απήχηση που έχουν. Εξάλλου και στο παρελθόν επί εποχής Μελισσανίδη ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έφυγε από την ομάδα για παρόμοιους λόγους.

Οπότε όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στην ομάδα. Τα πάντα είναι στο χέρι του «τίγρη», ο οποίος δεν θα διστάσει να επαναλάβει την απόφαση που είχε πάρει τον Ιούνιο του 2014, ενώ έτρεχε ο σχεδιασμός για την ομάδα της Β' Εθνικής.

Φυσικά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα η μουρμούρα θα μεταφερθεί και εντός αποδυτηρίων. Γιατί ο Λύμπε ήταν από τους ανθρώπους που κρατούσε ψηλά το φρόνημα των παικτών, κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και για αυτό μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν τα αποδυτήρια σε μία τέτοια περίπτωση. Η ΑΕΚ όμως έχει τους μηχανισμούς για να απορροφήσει τέτοιους κραδασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πόλεμος» ΠΑΟΚτσήδων-Αρειανών στη Θεσσαλονίκη - Απάντηση-φωτιά στη νέα Τούμπα, κίνηση-ματ Καρυπίδη

Τρομερό παρασκήνιο! Έτσι «έκλεψε» ο Ιβάν τον παικταρά από την ΑΕΚ – Σούπερ πρόταση μέσα στη νύχτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags