Facebook Pixel «Χαμός» στον ΠΑΟΚ πριν τον ΟΦΗ - Αυτόν «τελειώνει» ο Λουτσέσκου - Τι έγινε, ποιον βάζει στη θέση του
| 2018-09-15 10:54:00

«Χαμός» στον ΠΑΟΚ πριν τον ΟΦΗ - Αυτόν «τελειώνει» ο Λουτσέσκου - Τι έγινε, ποιον βάζει στη θέση του

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στον ΠΑΟΚ πριν τον ΟΦΗ - Αυτόν «τελειώνει» ο Λουτσέσκου - Τι έγινε, ποιον βάζει στη θέση του

Εκτός κλίματος ομάδος ξένος άσος, δεν... παίζει ο Ρουμάνος.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και πιθανότατα τις Τσέλσι και ΑΕΚ δίχως τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα για τον Δικέφαλο, μιας και ο «Πρίγιο» είναι ο βασικός επιθετικός και πρώτος του σκόρερ, ενώ θεωρείται αναντικατάστατος, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η απουσία του διεθνούς φορ από τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται προβληματίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού αυτή την περίοδο δεν υπάρχει στο ρόστερ ποδοσφαιριστής που μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια.

Ο Νίκος Καρέλης είναι ακόμα πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, συνεπώς ο… κλήρος μπορεί να πέσει στον Τσούμπα Ακπόμ. Ωστόσο, για το νεαρό φορ επικρατεί προβληματισμός στην Τούμπα, όπως σας έχουμε ενημερώσε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, καθώς φαίνεται να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στη λειτουργία και το κλίμα της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στον Δικέφαλο.

Ειδικά από τη στιγμή που καλείται να «γεμίσει» τα παπούτσια ενός παίκτη με αποδεδειγμένη εκτελεστική δεινότητα, η απουσία του οποίου έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν καθοριστική για τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Νίκο Καρέλη, παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμος από θέμα αντοχής. Κάτι που επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο ότι ο Άγγλος επιθετικός είναι... εκτός κλίματος ομάδας και πως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν τον θεωρεί ακόμα ικανό να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Πόσο δίνει το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κρήτη - Τι συμβαίνει; «Τρελάθηκαν» οι bookers;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags