Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρεμπέ για όλα, τα «σπάει» ο Γάλλος - Τον «άρπαξε» μετά το ματς - Τι έγινε που δεν είδαμε;
| 2018-09-17 22:01:00

Καρεμπέ για όλα, τα «σπάει» ο Γάλλος - Τον «άρπαξε» μετά το ματς - Τι έγινε που δεν είδαμε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Καρεμπέ για όλα, τα «σπάει» ο Γάλλος - Τον «άρπαξε» μετά το ματς -  Τι έγινε που δεν είδαμε;

Έτρεξε και τον... έφερε στα ίσια του. Έτσι κεντάει ο Θρύλος.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια πολύ αγχωτική επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε γκολ του Νάτχο στο 92’, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Ισραηλινός μέσος άρχισε ήδη να εξαργυρώνει την επένδυση που έχει γίνει σε αυτόν, ωστόσο μια άλλη δαπανηρή μεταγραφή, ο Γκιγιέρμε, δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Βραζιλιάνος στάθηκε άτυχος κόντρα στον Αστέρα, αφού είχε ήδη σηκωθεί από τον πάγκο για να αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού. Σε εκείνο το σημείο, όμως, οι Αρκάδες ισοφάρισαν σε 1-1, με αποτέλεσμα η αλλαγή να ακυρωθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς να περάσει στο ματς πιο επιθετικογενείς παίκτες (Χασάν, Φετφατζίδη και Νάτχο), καθώς η ομάδα του έψαχνε το γκολ της νίκης.

Ο Γκιγιέρμε φάνηκε να «στραβώνει» όταν ακυρώθηκε η αλλαγή του, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος ανυπομονεί να παίξει και να προσφέρει στην ομάδα και στεναχωρήθηκε πολύ όταν διαπίστωσε ότι το ντεμπούτο του θα πάρει ακόμα μια αναβολή.

Σε εκείνο το σημείο, ανέλαβε δράση ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος πήγε κατευθείαν κοντά στον Γκιγιέρμε για να τον ηρεμήσει. Και πέτυχε τον σκοπό του αφού ο Βραζιλιάνος δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και αναγνώρισε ότι τέτοιες ατυχίες συμβαίνουν.

Εξάλλου στον Ολυμπιακό το κλίμα είναι εξαιρετικό αυτή τη στιγμή, κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν τη νίκη επί του Αστέρα, τραγουδώντας όλοι μαζί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags