Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Ουζουνίδης – Δεν το περίμενε με τίποτα αυτό που συνέβη: «Όχι και εσύ»!
| 2018-09-19 21:56:00

Έξαλλος ο Ουζουνίδης – Δεν το περίμενε με τίποτα αυτό που συνέβη: «Όχι και εσύ»!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έξαλλος ο Ουζουνίδης – Δεν το περίμενε με τίποτα αυτό που συνέβη: «Όχι και εσύ»!

Τρομερό παρασκήνιο από το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Με το… αριστερό ξεκίνησε η ΑΕΚ στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παρότι στάθηκε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Άγιαξ, στην επανάληψη έχασε την αμυντική της συγκέντρωση και το πλήρωσε με δύο πολύ φθηνά γκολ και ένα τυχερό, από τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.

Το 1-0 χρεώνεται στον εξαιρετικό κατά τα άλλα Οικονόμου, ο οποίος ξεχάστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και κάλυπτε τρεις παίκτες του Αίαντα, ενώ στο δεύτερο γκολ το μεγάλο λάθος το έκανε ο Σιμόες, γεγονός που προκάλεσε και την… έκρηξη του Ουζουνίδη!

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν αυτός που έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και έδωσε το δικαίωμα στους Ολλανδούς να φύγουν γρήγορα στην κόντρα και να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά. Ο Σιμόες έκανε το λάθος, ο Τάντιτς πέρασε στη συνέχεια τον Οικονόμου και βρήκε τον αμαρκάριστο Φαν Ντε Μπεεκ, τον οποίο θα κάλυπτε ο Τσόσιτς, αν δεν είχε κλείσει προς τα μέσα για να καλύψει το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο γκολ μάλιστα προκάλεσε την οργή του Ουζουνίδη, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του και κυρίως δεν μπορούσε να «χωνέψει» ότι η φάση ξεκίνησε από τον καλύτερο και ίσως πιο έμπειρο παίκτη του, δηλαδή τον Σιμόες.

Μάλιστα, όπως μετέφερε και ο ρεπόρτερ του CosmoteTv, o Έλληνας κόουτς ήταν έξαλλος με τα λάθη των παικτών του και ειδικά με αυτό του Πορτογάλου χαφ και φώναζε «όχι τέτοιο λάθος εσύ»!

Ο Ουζουνίδης πάντως συνολικά έστησε άριστα την ΑΕΚ και κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ στο πρώτο 45λεπτο, όμως τελικά πλήρωσε τα λάθη των παικτών του και τις απουσίες των Λιβάγια, Μπακασέτα και Λόπες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασμα Βαρούχα για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - «Ό,τι χειρότερο!» - «Να δω τι θα λέμε μετά...»

Εξέλιξη-ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ, πληρώνει λάθος του καλοκαιριού - Ποιοι «τα σπάνε» στην Ολλανδία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags