Facebook Pixel Εξέλιξη-ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ - Πληρώνει το λάθος του καλοκαιριού - Ποιοι «τα σπάνε» στην Ολλανδία
| 2018-09-19 11:11:00

Εξέλιξη-ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ, πληρώνει λάθος του καλοκαιριού - Ποιοι «τα σπάνε» στην Ολλανδία

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξέλιξη-ΣΟΚ στην ΑΕΚ πριν τον Άγιαξ, πληρώνει λάθος του καλοκαιριού - Ποιοι «τα σπάνε» στην Ολλανδία

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Ένωση. Τι θα γίνει απόψε στο «Arena»;

Κανένα νεότερο δεν υπάρχει στην ΑΕΚ για την κατάσταση της αποθεραπείας του Λούκας Μπογέ. Παρόλο που όλα τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ ανέφεραν όλο το τελευταίο διάστημα ότι είναι θέμα χρόνου ο Αργεντινός άσος να μπει με την ομάδα, μέχρι σήμερα ο παίκτης δεν έχει δοκιμάσει να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, προφανώς γιατί ακόμα δε νιώθει έτοιμος. Ενδεχομένως αυτό να συμβεί την προσεχή Παρασκευή, ωστόσο οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα προπονηθεί χωρίς ενοχλήσεις.

Αν, λοιπόν, δεν αλλάξει κάτι, όλα δείχνουν ότι ο 22χρονος επιθετικός οδεύει προς την πόρτα του χειρουργείου. Από τη στιγμή, δηλαδή, που τόσο καιρό φαίνεται πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα η συντηρητική αγωγή, η λύση της επέμβασης, για να τοποθετηθεί ειδικό πλέγμα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, μοιάζει, πλέον, με μονόδρομος.

Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο Λούκας Μπογέ χειρουργηθεί, η επάνοδός του υπολογίζεται σε περίπου 1,5 μήνα από τώρα, κάτι που σημαίνει ότι η συνολική του απουσία από τη δράση θα ξεπεράσει συνολικά στους 3 μήνες. Πολύ σημαντικό διάστημα, βεβαίως, για έναν παίκτη που η ΑΕΚ υπολόγιζε για τις βασικές της επιλογές.

Ήδη, μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται να συζητήσουν με την Τορίνο το ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του Αργεντινού για ένα χρόνο ακόμη. Ακόμη δεν έχει γίνει σχετική κουβέντα με τους Ιταλούς, όπως έχει γραφτεί, ωστόσο προβλέπεται ότι αυτό θα συμβεί άμεσα, καθώς ο σύλλογος που ανήκει ο παίκτης πρέπει να συναινέσει και για το επόμενο στάδιο αποθεραπείας του.

Μπάρκας και Κλωναρίδης

Στο μεταξύ, όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, πλήθος σκάουτερ αναμένεται σήμερα στο «Amsterdam Αrena» για να παρακολουθήσουν παίκτες της ΑΕΚ στον μεγάλο αγώνα με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα της Ένωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να συγκεντρώσουν τα περισσότερα βλέμματα είναι κυρίως ο Βασίλης Μπάρκας και δευτερευόντως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του το τελευταίο διάστημα, ενώ λιγότερο ενδιαφέρον υπάρχει για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμα το «μπαμ» που όλοι περιμένουν και μοιραία έχει χάσει αρκετούς «θαυμαστές».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόνος του και όλοι τους - Tα βάζει με τους πάντες o Oυζουνίδης στην ΑΕΚ - Όλα ανοιχτά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags