Facebook Pixel Sportdog.gr | Γ’ αυτό... τρελάθηκε ο Μαρτίνς, τι «στράβωσε» με Μπέτις - Τα... άκουσε και παίκτης-έκπληξη
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-21 00:04:00

Γ’ αυτό... τρελάθηκε ο Μαρτίνς, τι «στράβωσε» με Μπέτις - Τα... άκουσε και παίκτης-έκπληξη

Sportdog Team
Γ’ αυτό... τρελάθηκε ο Μαρτίνς, τι «στράβωσε» με Μπέτις - Τα... άκουσε και παίκτης-έκπληξη

Τι έγινε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και συζητήθηκε.

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 0-0 κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να παίξει για περίπου 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Κώστα Τσιμίκα.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, καθώς προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή στο ματς μόλις στο 35’, με τον Μπίμπρας Νάτχο να παίρνει τη θέση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη διορθωτική κίνηση, αφού ο Έλληνας άσος δεν δικαίωσε την επιλογή του να τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Ο αριστεροπόδαρος άσος δεν είχε καλή απόδοση. Οι αντίπαλοι του στον χώρο του άξονα είχαν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη του κέντρου, ενώ το γεγονός ότι ο Μπουχαλάκης είχε δει ήδη την κίτρινη, όμως δεν σταμάτησε να κάνει φάουλ και να «φλερτάρει» με την αποβολή, ενόχλησε και τον προπονητή του.

Ο Μαρτίνς λοιπόν αντέδρασε άμεσα και θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα με την είσοδο του Νάτχο στο ματς.

«Κράξιμο» σε Καμαρά

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και το γεγονός ότι ένα ακόμα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας φέτος, ο Μαντί Καμαρά, τα… άκουσε σε μια χαρακτηριστική φάση στο πρώτο μέρος.

Στο 37’ ο Ολυμπιακός έφυγε στην κόντρα με προϋποθέσεις. Ο Καμαρά, όμως χάλασε τη φάση επιλέγοντας να σουτάρει από μακρινή απόσταση και την μπάλα να καταλήγει πολύ άουτ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντέδρασε άμεσα και του φώναξε να παίζει πιο απλά, όπως μετέδωσε και η CosmoteTv, ενώ και ο Ντάνιελ Ποντένσε, που βρισκόταν σε καλύτερη θέση του φώναξε, καθώς περίμενε πάσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags