Facebook Pixel AEK και Ολυμπιακός «τσιτώνουν» τον ΠΑΟΚ - Τι «ακούγεται» για Λουτσέσκου - Οπαδοί «έκραξαν» τον…
| 2018-09-21 12:30:00

AEK και Ολυμπιακός «τσιτώνουν» τον ΠΑΟΚ - Τι «ακούγεται» για Λουτσέσκου - Οπαδοί «έκραξαν» τον…

του Λάζαρου Γεωργίδη
AEK και Ολυμπιακός «τσιτώνουν» τον ΠΑΟΚ - Τι «ακούγεται» για Λουτσέσκου - Οπαδοί «έκραξαν» τον…

Πού τα παίζει όλα ο Δικέφαλος. Ποιος πετάει και ποιος «σέρνεται».

Στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν αλλάξει σελίδα μετά το ματς με την Τσέλσι και, πλέον, άπαντες ασχολούνται με μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Όπως φάνηκε, άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούσαν με τίποτα να κοντράρουν την αγγλική ομάδα, η οποία έπαιζε ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο.

Η εικόνα των παικτών του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι, μετά από ένα σημείο και μετά, απέδειξε ότι όλοι σκέφτονταν την Ένωση, καθώς αυτό είναι κατά πολλούς το ματς της χρονιάς. Θυμίζουμε ότι μετά τους «κιτρινόμαυρους», ο Δικέφαλος πάει να παίξει στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό και αμέσως μετά κόντρα στην ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, ένα ματς που μπορεί να κρίνει κατά πολύ τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, το ντέρμπι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα κομβικό για τον ΠΑΟΚ. Δεν κρίνει, βέβαια, κανέναν τίτλο, ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό από τη στιγμή που ακολουθεί πολύ δύσκολο σερί αγώνων για τον Δικέφαλο.

Στο μεταξύ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που στο χθεσινό ματς άκουσε κάποιες αποδοκιμασίες από την εξέδρα σε ορισμένες αντιδράσεις του, κάτι που ίσως να σχετίζεται και με τον ντόρο που προκάλεσε η χειρονομία που έκανε στους οπαδούς του ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά, το μοναδικό «κέρδος» του ΠΑΟΚ από το χθεσινό παιχνίδι, πέρα από το γεγονός ότι γλίτωσε από ένα μεγαλύτερο σκορ, ήταν ο Λέο Ζαμπά. Ήταν ο μόνος παίκτης του Δικεφάλου που έδειξε διάθεση να να παλέψει για κάτι καλό και έπαιξε χωρίς δέος απέναντι στη σούπερ ομάδα των Λονδρέζων.

Από την άλλη, απογοήτευση ήταν, για ένα ακόμη φετινό ματς, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δείχνει πολύ «βαρύς», ενώ πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η «έμπνευση» του Ραζβάν Λουτσέσκου να τοποθετήσει σε ρόλο-έκπληξη τον Γεβχέν Σάχοφ, ο οποίος έπαιξε στην ουσία στην κορυφή των χαφ πίσω από τον Πέλκα για να πρεσάρει, αν και θεωρείται από τους πιο αργούς παίκτες της ομάδας. Κάτι που δε βγήκε σε καμία περίπτωση στον Ρουμάνο τεχνικό, για τον οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουν αρχίσει να ακούγονται στην Τούμπα μερικές «μουρμούρες» σχετικά με κάποιες από τις επιλογές του… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτες φήμες - Βαράει... κανόνι το deal με Παϊρόζ; - «Εμπλοκή» Τσίπρα, τι «δείχνει» ο Δημήτρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags