Facebook Pixel «Βόμβα» ξαφνικά στην ΑΕΚ πριν την Τούμπα - Ποιος άναψε φωτιές, πήραν ανάποδες - Φοβερά πράγματα...
| 2018-09-21 13:30:00

«Βόμβα» ξαφνικά στην ΑΕΚ πριν την Τούμπα - Ποιος άναψε φωτιές, πήραν ανάποδες - Φοβερά πράγματα...

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Βόμβα» ξαφνικά στην ΑΕΚ πριν την Τούμπα - Ποιος άναψε φωτιές, πήραν ανάποδες - Φοβερά πράγματα...

Μπελάδες απ' το πουθενά στην Ένωση. «Παρμένος» και ο κόσμος.

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί το γεγονός ότι ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας, που μετά το τέλος του ματς απέναντι στον Άγιαξ, δεν περίμενε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να χαιρετήσει τον κόσμο, ο οποίος έδωσε εντυπωσιακό «παρών» στο «Amsterdam Arena».

Ο παίκτης, πάντως, απολογήθηκε ήδη, για την ενέργειά του, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Όπως γράφεται, εξήγησε στους ανθρώπους του συλλόγου ότι μετά το τέλος του αγώνα είχε μεγάλη ένταση και πήγε απευθείας στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει. Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, ότι προς το τέλος του αγώνα «αρπάχτηκε» με έναν αντίπαλό του, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα, κάτι που του στοίχισε μια κίτρινη κάρτα.

Όπως και να έχει, όμως, η συγκεκριμένη απόφαση του Έλληνα άσου δεν άρεσε στη διοίκηση, ούτε, φυσικά, στον κόσμο που είχε βροντερή παρουσία στις εξέδρες και ταξίδεψε μαζικά μέχρι την Ολλανδία για να στηρίξει την ομάδα. Υπάρχει η άποψη πως ο παίκτης, ως αρχηγός, όφειλε να πάρει ο ίδιος τους συμπαίκτες του και να πάνε στους οπαδούς να τους ευχαριστήσουν και όχι να αποχωρήσει πρώτος, δείχνοντας άσχημη εικόνα προς τα έξω.

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά κι από υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας. Γενικά ο Πέτρος Μάνταλος δεν έχει την παρουσία που όλοι περιμένουν στην ΑΕΚ κι αυτό δεν αφορά μόνο τη φετινή σεζόν.

Θα πρέπει, πάντως, να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει σταθεί άτυχος, με συνεχείς σοβαρούς τραυματισμούς, κάτι που δικαιολογημένα τον έχει πάει πίσω και δεν του έχει επιτρέψει να κάνει το μεγάλο «μπαμ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: AEK και Ολυμπιακός «τσιτώνουν» τον ΠΑΟΚ - Τι «ακούγεται» για Λουτσέσκου - Οπαδοί «έκραξαν» τον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags