Facebook Pixel Άγριο «πέσιμο» σε Παϊρόζ - Φοβερά σενάρια για ΠΑΟ, ποιος κάνει «ντου» στην ΠΑΕ - Τρόμος στο ΟΑΚΑ
| 2018-09-22 10:15:00

Άγριο «πέσιμο» στον Παϊρόζ - Φοβερά σενάρια για την ΠΑΕ, ποιος κάνει «ντου» - Τρόμος στο ΟΑΚΑ

του Νίκου Στεργίου
Άγριο «πέσιμο» στον Παϊρόζ - Φοβερά σενάρια για την ΠΑΕ, ποιος κάνει «ντου» - Τρόμος στο ΟΑΚΑ

Τρελές εξελίξεις στο Τριφύλλι, στα κάγκελα οι οπαδοί. Τι θα γίνει;

Μεγάλη ανησυχία, αλλά και εκνευρισμός, επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για το γεγονός ότι δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ. Ειδικά και μετά τη μη εκπροσώπηση του Ταϊλανδού στη χθεσινή Γ.Σ. της ΠΑΕ, έχουν ενταθεί οι αντιδράσεις, ενώ ενδεικτικά είναι σήμερα τα πρωτοσέλιδα του Τύπου που ασκούν σκληρή κριτική για ό,τι συμβαίνει στο Τριφύλλι με τον υποψήφιο σωτήρα (δείτε τα ΕΔΩ).

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την επόμενη μέρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει και γι' αυτό η ανάγκη για μία δημόσια τοποθέτηση από την πλευρά του επενδυτή, ή έστω του Γιάννη Αλαφούζου, μοιάζει στην παρούσα φάση επιτακτική, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πλάνο και να πληροφορηθεί ο κόσμος τι μέλλει γενέσθαι. Αν και, όπως ξεκαθαρίστηκε χθες από τα μέλη του Δ.Σ. η φετινή σεζόν είναι διασφαλισμένη και μπορεί να βγει χωρίς προβλήματα, με βάση την πολιτική της νυν διοίκησης.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα κι αν ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ καλύψει μόνος του σε βάθος 3-4 μηνών την αύξηση των 10 εκατ. ευρώ που προκηρύχθηκε χθες, δε γίνεται μεγαλομέτοχος. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που μπορεί να προκύψει σε αυτό το ενδεχόμενο.

Εξάλλου, οι φήμες για την επόμενη μέρα έχουν φουντώσει και, όπως σας γράφαμε και χθες, όλα είναι ανοιχτά. Από το ενδεχόμενο η νυν διοίκηση να συνεχίσει μόνη της, μέχρι την πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, παρά μόνο ίσως το γεγονός ότι ο Βίκτωρας Ρέστης δεν αναμένεται να έχει δικαιοδοσία ή μετοχική βαρύτητα στο νέο διοικητικό σχήμα, αν και εφόσον αυτό προχωρήσει, κάτι που έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό. 

Στο μεταξύ, κάποιες ακραίες φήμες αναφέρουν ότι στην όλη υπόθεση μπορεί να εμπλέκεται με έναν... περίεργο τρόπο άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα, μέσω του μεγαλομετόχου της κι ενός κορυφαίου μάνατζερ, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη.

Πάντως, το πιο ανησυχητικό στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι η επίσημη στάση της ΠΑΕ προς τους φιλάθλους για εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση στο αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό. Ο κόσμος είναι λογικό να «βράζει» με τις εξελίξεις και προφανώς υπάρχει φόβος ότι μπορεί κατάσταση να ξεφύγει, ενώ υπάρχει πληροφόρηση που λέει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ θα βρεθεί την Κυριακή στα μπουθ του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags