Facebook Pixel Τεράστιο ρίσκο στην ΑΕΚ, το σκέφτηκαν καλά; - Κίνηση-φωτιά Τίγρη πριν την Τούμπα, ποιους «έφτιαξε»
| 2018-09-22 14:02:00

Τεράστιο ρίσκο στην ΑΕΚ, το σκέφτηκαν καλά; - Κίνηση-φωτιά Τίγρη πριν την Τούμπα, ποιους «έφτιαξε»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστιο ρίσκο στην ΑΕΚ, το σκέφτηκαν καλά; - Κίνηση-φωτιά Τίγρη πριν την Τούμπα, ποιους «έφτιαξε»

Tι ισχύει για τον «παροπλισμένο», μεγάλη ανατροπή για δύο.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ είναι ο Λούκας Μπογέ, για τον οποίο αποφασίστηκε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς ισχυρίζεται πως δε νιώθει ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο 20ήμερο θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πάντως, το γεγονός ότι στην Ένωση, προφανώς σε συνεννόηση με την Τορίνο, αποφάσισαν ο Αργεντινός να ολοκληρώσει τη συντηρητική αγωγή, είναι κάτι που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο. Από την άποψη ότι το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών είναι μια χρόνια πάθηση που λύνεται μια για πάντα μόνο με τη λύση της επέμβασης. Διαφορετικά, θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή ο κίνδυνος ο παίκτης να νιώσει ξανά ενοχλήσεις και να περάσει ξανά την ίδια διαδικασία.

Όπως και να έχει, πάντως, στην ΑΕΚ έχουν εξετάσει προφανώς όλα τα δεδομένα και θεωρούν πως στην παρούσα φάση αυτή ήταν η καλύτερη λύση για τον ποδοσφαιριστή. Αν και δεδομένα εύχονται ο νεαρός επιθετικός να μην ξανανιώσει ενοχλήσεις και να καταφέρει να βγάλει αλώβητος τη σεζόν.

Τι έγινε με Λιβάγια και Λόπες

Στο μεταξύ, άπαντες στην Ένωση περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του Μάρκο Λιβάγια στην αρχική 11άδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως ο Κροάτης θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή που, όπως σας γράφαμε και πρόσφατα, δεν έχει επιδοθεί ακόμα από τον παίκτη το πρόστιμο των 40.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τη Βίντι. Κάτι που δεν αποκλείεται να... ξεχαστεί από τη διοίκηση, ειδικά σε αυτό το σημείο, προκειμένου τόσο ο Μάρκο Λιβάγια, όσο και ο Έλντερ Λόπες, που επίσης δεν έχει καταβάλει το πρόστιμο, να παραμείνουν ανεπηρέαστοι στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μάλιστα, στην περίπτωση του δεύτερου δεν αποκλείεται το ποσό αυτό να «χρησιμοποιηθεί» από τη διοίκηση ενόψει των νέων συζητήσεων που αναμένεται να γίνουν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι στις πρώτες κουβέντες που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές σημειώθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείδωσε: Αυτή θα είναι η 11άδα του Μαρίνου με ΠΑΟΚ - Έτσι θα αλώσει την Τούμπα - Έξω top όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags