Facebook Pixel Sportdog.gr | Θεϊκές εξελίξεις στον ΠΑΟ, τρελαίνουν κόσμο - Τρομερό deal Αλαφούζου-Δημήτρη, στην άκρη ο Παϊρόζ;
| 2018-09-23 19:42:00

Θεϊκές εξελίξεις στον ΠΑΟ, τρελαίνουν κόσμο - Τρομερό deal Αλαφούζου-Δημήτρη, στην άκρη ο Παϊρόζ;

του Νίκου Στεργίου
Θεϊκές εξελίξεις στον ΠΑΟ, τρελαίνουν κόσμο - Τρομερό deal Αλαφούζου-Δημήτρη, στην άκρη ο Παϊρόζ;

Χαμός στο Τριφύλλι, τι συμβαίνει με τον Ταϊλανδό.

Τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει εξαιρετικά σε αγωνιστικό επίπεδο, η κουβέντα σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου στο ιδιοκτησιακό κομμάτι συνεχίζεται.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παραμένει στο προσκήνιο ως υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ, ενώ είναι σε ισχύ και το πρότζεκτ «Athens Alive», που τρέχει η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με «συμπαίκτες» από το εξωτερικό.

Οι σχέσεις του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλου δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές το προηγούμενο διάστημα, όμως πλέον φέρεται να υπάρχει σημείο επαφής μεταξύ των δύο. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, οι δυο τους οδεύουν προς συμφωνία για εξωδικαστικό συμβιβασμό και έτσι δεν θα τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη.

Εάν η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιωθεί, σίγουρα αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη για ολόκληρο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πού μπορεί να οδηγήσει τις εξελίξεις για την ΠΑΕ, από τη στιγμή που στο «κάδρο» παραμένει και ο Ταϊλανδός. Για τον οποίο, πάντως, εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηματικά, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει καλύψει την ΑΜΚ για να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το τοπίο είναι θολό και όλα φαντάζουν ανοικτά αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να καλύπτει τις οικονομικές του υποχρεώσεις βάζοντας χρήματα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος διάγει μια «μνημονιακή» σεζόν ανάκαμψης.

Όλα πηγαίνουν βάσει του σχεδίου που κατήρτισε ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού, αφού παρά το χαμηλό μπάτζετ οι Πράσινοι παρουσιάζουν στο γήπεδο μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ομάδα. Με τα έξοδα να μην είναι μεγάλα και το Τριφύλλι να ανακάμπτει οικονομικά, αναδεικνύοντας παράλληλα ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να φέρουν έσοδα με πιθανές πωλήσεις, στον σύλλογο επικρατεί αισιοδοξία για το μέλλον μετά από καιρό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκτά μεγαλύτερη αξία μέρα με τη μέρα, ενώ ήδη υπάρχουν δύο υποψήφιοι αγοραστές, που ανοίγουν προοπτικές για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags