Facebook Pixel ΑΕΚ: Κατσάδιασε τον Μάνταλο ο Ουζουνίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ
| 2018-09-23 23:41:00

Ποιος Λαμπρόπουλος; Αυτός «κατέστρεψε» την ΑΕΚ στην Τούμπα – Άγρια κατσάδα από Ουζουνίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Λαμπρόπουλος; Αυτός «κατέστρεψε» την ΑΕΚ στην Τούμπα – Άγρια κατσάδα από Ουζουνίδη

Έκανε έξαλλο τον προπονητή του και τα άκουσε!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν.

Η Ένωση δεν παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο, αντιθέτως είχε ευκαιρίες να σκοράρει, μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια. Πλήρωσε, όμως, τα αμυντικά της λάθη, αφού ο Λαμπρόπουλος έκανε… δώρο την μπάλα στον Πρίγιοβιτς στο πρώτο γκολ, ενώ αυτός και ο Οικονόμου «ξέχασαν» τον Σέρβο στο δεύτερο.

Ωστόσο, αυτός που τα άκουσε περισσότερο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο ματς δεν ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε σοβαρά παράπονα από τον παίκτη του και τον «κατσάδιασε» σε αρκετές περιπτώσεις επειδή δεν σούταρε από πλεονεκτικές θέσεις.

Ο αρχηγός της Ένωσης πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή, ωστόσο στη συντριπτική πλειοψηφία αυτών προέβη σε κακές επιλογές αντί να σουτάρει από θέσεις βολής, κάτι που έκανε έξαλλο τον Ουζουνίδη.

Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι από λάθος του Μάνταλου ξεκινά η φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής άσος έχασε την μπάλα και σταμάτησε να παίζει διαμαρτυρόμενος για φάουλ αντί να κυνηγήσει τον αντίπαλό του.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, τα παράπονα του προπονητή του, που είδε ένα από τα βασικά του «όπλα» να μην έχει σωστές αντιδράσεις σε κρίσιμες στιγμές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μίλησε η πορτοφόλα - Ο ένας Μπογέ και ο άλλος Ουάρντα εκτός - Με τα «αν» δεν γαμ... κανείς

Πλήρωσε τις γκάφες της, ανίκανη να βουλώσει στόματα - Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο Λαμπρόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags