Facebook Pixel Αυτή είναι η είδηση για Παϊρόζ, όλα δείχνουν ότι... - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι, «βόμβα» από Δημήτρη!
| 2018-09-26 11:29:00

Αυτή είναι η είδηση για Παϊρόζ, όλα δείχνουν ότι... - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι, «βόμβα» Δημήτρη!

του Νίκου Στεργίου
Αυτή είναι η είδηση για Παϊρόζ, όλα δείχνουν ότι... - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι, «βόμβα» Δημήτρη!

Κίνηση που μαρτύρησε τα πάντα για την ΠΑΕ. Δείτε πρωτοσέλιδο-φωτιά.

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, κάτι που έχει προκαλέσει σχετική ανησυχία στον κόσμο της ομάδας.

Πάντως, από την «πράσινη» ΠΑΕ εκφράζεται αισιοδοξία πως το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ θα ολοκληρωθεί σύντομα, κάτι που επισημαίνεται και σε σημερινό ρεπορτάζ, όπου παρουσιάζεται η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου σε συνεργάτες του ότι «η συμφωνία θα κλείσει κατά 90%».

Βέβαια, η συγκεκριμένη ατάκα του μεγαλομετόχου του Τριφυλλιού δεν αποτελεί «είδηση», από τη στιγμή που κάτι ανάλογο είχε τονιστεί και πριν από δύο εβδομάδες και, μάλιστα, στον «αέρα» του σταθμού που είναι ιδιοκτήτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Τότε είχε ξεκαθαριστεί πως η συμφωνία με τον Ταϊλανδό είναι προ των πυλών, επομένως δεν προκύπτει κάτι νεότερο στο ρεπορτάζ σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις στο Τριφύλλι, μέσω των όσων φέρεται να έχει πει το αφεντικό του συλλόγου στο «περιβάλλον» του.

Αντιθέτως, σημαντική εξέλιξη που σίγουρα σημαίνει πολλά, αν και εφόσον ισχύει, είναι ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ. Κάτι που, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι ετοιμάζεται να μπει και επίσημα στην «πράσινη» ΠΑΕ, καθώς μόλις πάρει τη σχετική έγκριση, θα μπορεί να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, πάντως, μεγάλη αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη», το οποίο, για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό, στέλνει ενωτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση (δείτε το ΕΔΩ). Ο τίτλος της εφημερίδας είναι «Ενωμένοι», ενώ στο λιντ αναφέρεται «για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα του ευεργέτη του Παναθηναϊκού», με αφορμή, φυσικά, τη διήμερη γιορτή που ετοιμάζεται στο ΟΑΚΑ προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Θυμίζουμε τις φήμες που ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειές του για την ΠΑΕ και πως δεν αποκλείεται να έχει κάνει ήδη προσέγγιση στην πλευρά του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, με αφορμή το θέμα του γηπέδου κι ενώ πάντα υπάρχει η προοπτική του «Αthens Alive».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει η πρώτη «μεταγραφάρα» πιτσιρικά του ΠΑΟ - Εκεί πάει και φέρνει τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags