Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ετοιμάζουν διαμαρτυρία για την ΠΑΕ στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" οι οπαδοί
| 2018-09-26 23:08:00

Στα άκρα για τον Ταϊλανδό - Φήμη-φωτιά για τρομερή αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟ - Θα γίνει;

του Νίκου Στεργίου
Στα άκρα για τον Ταϊλανδό - Φήμη-φωτιά για τρομερή αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟ - Θα γίνει;

Οι καθυστερήσεις στο deal έχουν εκνευρίσει τον κόσμο. Όλα εδώ.

Το ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού και η εμπλοκή του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην ΠΑΕ εξακολουθούν να απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας, αφού το θέμα έχει τραβήξει αρκετούς μήνες, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Η τελευταίες εξελίξεις στο... σίριαλ για την επόμενη ημέρα του συλλόγου αφορούν στην είδηση ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας κατέθεσε φάκελο στην ΕΕΑ, ενώ στη συνέχεια δημοσιεύθηκε ένα έγγραφο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο Παϊρόζ θα έχει το δικαίωμα να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό μετά την 21η Οκτωβρίου.

Η όλη κατάσταση έχει φέρει αναβρασμό στις τάξεις των φιλάθλων, με αποτέλεσμα να συζητιέται έντονα ότι σκοπεύουν να αντιδράσουν και να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν στο μπασκετικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Του τουρνουά διεξάγεται το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και στην πιάτσα ακούγεται ότι ορισμένοι από τους μεγάλους οπαδικούς συνδέσμους του Τριφυλλιού σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να μετατρέψουν το τουρνουά σε «συλλαλητήριο», προκειμένου να εκφράσουν την άποψή τους για όσα γίνονται αναφορικά με την ΠΑΕ.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν με το συγκεκριμένο εγχείρημα, θεωρώντας ότι τέτοιες διαμαρτυρίες δεν έχουν θέση σε ένα τουρνουά για τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού φέρεται να πιστεύει πως η γιορτή στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα αποτελεί ένα σημαδιακό γεγονός, που πρέπει να λειτουργήσει ενωτικά και όχι διχαστικά για την «πράσινη» οικογένεια.

Μένει να δούμε ποια άποψη θα επικρατήσει τελικά...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η είδηση για Παϊρόζ, όλα δείχνουν ότι... - Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι, «βόμβα» Δημήτρη!

«Βόμβες» Δομάζου για ΠΑΟ και Δώνη: «Πού πας χωρίς παπούτσια;» - «Εγώ είπα στον Βαρδινογιάννη...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags