Facebook Pixel Αδιανόητο: Αυτός πήγε να «τινάξει στον αέρα» τον Ολυμπιακό - «Ατάκα» Καρεμπέ σε Μαρτίνς - Όλα στη φόρα
| 2018-09-27 13:10:00

Αυτός πήγε να «τινάξει στον αέρα» τον Ολυμπιακό - «Ατάκα» Καρεμπέ σε Μαρτίνς - Όλα στη φόρα

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός πήγε να «τινάξει στον αέρα» τον Ολυμπιακό - «Ατάκα» Καρεμπέ σε Μαρτίνς - Όλα στη φόρα

Τι φοβερό έγινε για τα μάτια Έλληνα άσου; Θα σου σηκωθεί η τρίχα!

Ο Δημήτρης Νικολάου επέστρεψε στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς βρίσκεται στην αποστολή για το αποψινό ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Βέβαια, για να συμβεί αυτό έπρεπε ο νεαρός άσος να αλλάξει μάνατζερ (τον ανέλαβε ο Πιερ Ισά), καθώς οι Πειραιώτες τα είχαν «σπάσει» με τον Φάλι Ραμαντάνι, σε ένα παρασκήνιο που αποκαλύψαμε με κάθε λεπτομέρεια σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Πλέον, ο νεαρός άσος υπολογίζεται κανονικά από τον Πορτογάλο τεχνικό και έχει ξανά την ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές του, προσελκύοντας μνηστήρες από το εξωτερικό. Όπως συνέβη, άλλωστε, μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο μικρός έφτασε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην Ουντινέζε, αλλά η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή. Ένα θέμα που επίσης είχαμε αναδείξει στο sportdog.gr

Πάντως, υπήρχε κι άλλος λόγος που ο 20χρονος αμυντικός δεν έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Στην υπόθεση είχε «εμπλοκή» κι ένας Έλληνας μάνατζερ, από τους κορυφαίους στην πιάτσα, που το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε την πιο ηχηρή μεταγραφή εντός συνόρων, η οποία απασχολεί και σήμερα την επικαιρότητα.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης, που είχε τα δικαιώματα μέχρι πρόσφατα κι άλλου παίκτη του Ολυμπιακού, προσπάθησε με κάθε τρόπο να χαλάσει το deal του Δημήτρη Νικολάου στην Ουντινέζε, στην ουσία «κατηγορώντας» τον παίκτη και την ποδοσφαιρική του αξία. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η γνώμη του δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο, μιας και η ιταλική ομάδα φρόντισε πριν δώσει την έγκριση για την απόκτηση του παίκτη, να συμβουλευτεί δύο ακόμα μάνατζερ από την Ελλάδα, που είπαν τα καλύτερα για τον νεαρό άσο.

Εξάλλου, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορούσε η μεταγραφή να προχωρήσει από τη στιγμή που στο λιμάνι «έκοψαν» τον Φάλι Ραμαντάνι, που εκπροσωπούσε τον ποδοσφαιριστή...

Η συμβουλή του Καρεμπέ στον Μαρτίνς

Στο μεταξύ, ο ντόρος σχετικά με το ροτέισον που πρέπει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς καλά κρατεί. Το νεότερο, μάλιστα, είναι ότι, πλέον, υπάρχουν υπέρμαχοι της τακτικής του Πορτογάλου, για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο κορμό, με σκοπό να «δέσει» την ομάδα.

Όπως και να έχει, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων θα δοκιμάσει κι άλλους ποδοσφαιριστές απόψε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα επαναφέρει τους θεωρητικά βασικούς, κάτι που μοιάζει απολύτως λογικό. Όπως και να έχει, ο Πορτογάλος δικαιώνεται έως τώρα βάσει αποτελεσμάτων και δείχνει ικανός ανά πάσα ώρα και στιγμή να βγάλει άσο από το μανίκι του, όπως έγινε στους αγώνες κόντρα στον Αστέρα με τον Μπίμπρας Νάτχο και κόντρα στον Πανιώνιο με τον Χασάν «Κόκα».

Πάντως, ένας από τους ανθρώπους που έχει προτείνει στον 48χρονο προπονητή να κάνει μεγαλύτερο ροτέισον, ώστε να είναι «εκμεταλλεύσιμο» όλο το πλούσιο ρόστερ των Ερυθρολεύκων, είναι και ο πολύπειρος Κριστιάν Καρεμπέ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Πού βρίσκεται και πώς είναι σήμερα ο Παρασκευάς Άντζας - Θα τρίβετε τα μάτια σας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags