Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεφεύγει η κατάσταση - «Τα πήρε» άσχημα ο ΠΑΟΚ, τι θα κάνει με τον Λουτσέσκου - Απίστευτη καμπάνα!
| 2018-09-27 22:14:00

Ξεφεύγει η κατάσταση - «Τα πήρε» άσχημα ο ΠΑΟΚ, τι θα κάνει με τον Λουτσέσκου - Απίστευτη καμπάνα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ξεφεύγει η κατάσταση - «Τα πήρε» άσχημα ο ΠΑΟΚ, τι θα κάνει με τον Λουτσέσκου - Απίστευτη καμπάνα!

Ξεσπάει πόλεμος με όλους, κινδυνεύει ο Ρουμάνος;

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι για ακόμα μία ημέρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Ρουμάνο για τις δηλώσεις που έκανε, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ότι πέρυσι έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο και πως όσα γίνονται στην Ελλάδα γίνονταν μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ.

«Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Πλέον η υπόθεση θα… τραβήξει και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης του Δικεφάλου, η οποία μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι δίπλα στον Ρουμάνο και έτοιμη να τον στηρίξει κόντρα σε όλους. Αυτό φάνηκε άλλωστε ξεκάθαρα και από την πρώτη τοποθέτηση σχετικά με την δίωξη του Λουτσέσκου, η οποία έγινε από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος απάντησε με νόημα αναφερόμενος σε… σφαίρες, ανατινάξεις μαγαζιών και ρολό ταμειακών μηχανών!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους και να κλιμακώσει… μέχρι εκεί που δεν πάει την κατάσταση με αφορμή τη δίωξη του Ρουμάνου.

Και προσοχή, μιλάμε για μια κατάσταση – με τη συγκεκριμένη δίωξη, ασχέτως των μηνύσεων που εάν ασκηθούν, είναι ποινικού χαρακτήρα – που το πολύ πολύ θα επιφέρουν στον Λουτσέσκου ένα πρόστιμο 40.000 ευρώ. Οπότε, το θέμα δεν είναι η τιμωρία του προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά ο… πόλεμος που φουντώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σεισμός» στο πολιτικό σκηνικό – Φοβερή «εμπλοκή» του... ΠΑΟΚ – «Μεταγραφή» που ταράζει τα νερά

«Άνω-κάτω» για Ουάρντα - Την... είπαν στον Λουτσέσκου; - Με ποιον γλεντάει και δε... χαμπαριάζει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags