Facebook Pixel Αποκάλυψη-βόμβα: Τι έκανε ο Ουάρντα και «παλάβωσε» ο Λουτσέσκου - Παρασκήνιο που τσακίζει κόκαλα
| 2018-09-28 11:35:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Τι έκανε ο Ουάρντα και «παλάβωσε» τον Λουτσέσκου - Παρασκήνιο που τσακίζει κόκαλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη-βόμβα: Τι έκανε ο Ουάρντα και «παλάβωσε» τον Λουτσέσκου - Παρασκήνιο που τσακίζει κόκαλα

Ό,τι δεν έχει γραφτεί για τα «τερτίπια» του Αιγύπτιου. Mόνο εδώ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Αμρ Ουάρντα και, όπως διέρρευσε στο ρεπορτάζ, ο Αιγύπτιος άσος αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψει στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού.

Τι ακριβώς, όμως, προηγήθηκε και έφτασε στο σημείο ο προπονητής του ΠΑΟΚ να τιμωρήσει τον παίκτη με αποκλεισμό από την αποστολή στα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη;

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog, ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ιεραρχία των αποδυτηρίων και έφτασε στο σημείο να παραπονεθεί ανοιχτά για το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν στο αρχικό σχήμα.

Το χειρότερο, όμως, που έκανε ο Αμρ Ουάρντα ήταν ότι τα παράπονά του τα εξέφρασε και εκτός αποδυτηρίων, προς τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, γεγονός που πληροφορήθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να γίνει έξαλλος.

Παρόλα αυτά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε αποφασίσει να πάρει μέτρα για τον Αιγύπτιο μετά απ' αυτή την ενέργειά του, αλλά το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε όταν ο παίκτης απουσίασε από την προπόνηση της περασμένης Κυριακής. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση την παραδειγματική τιμωρία του παίκτη, ο οποίος, μάλιστα, το ίδιο διάστημα φερόταν να έχει προχωρήσει και σε παραβίαση του ωραρίου.

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Αμρ Ουάρντα είναι ένας παίκτης που έχει πολλούς θαυμαστές εντός του συλλόγου, ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητός και στον κόσμο της ομάδας. Πέρα του δεδομένου ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με το ατομικό του ταλέντο. Γι’ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε νερό στο κρασί του και αποφάσισε να δώσει μία ακόμα, πιθανότητα και τελευταία, ευκαιρία στον Αιγύπτιο.

Αν και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι αγωνιστική διαχείριση του Ρουμάνου τεχνικού με τον Αμρ Ουάρντα. Από την άποψη ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μέχρι τώρα το απόλυτο αφεντικό όσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας και δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης παύει να βρίσκεται πλέον σε καθεστώς παραγκωνισμού, να μην τεθεί, τουλάχιστον από την πρώτη στιγμή, στα βασικά πλάνα του Ρουμάνου κόουτς. Εξάλλου και πριν γίνει ό,τι έγινε, ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνήθιζε να χρησιμοποιεί τον Αιγύπτιο άσο ως αλλαγή και όχι στο αρχικό σχήμα...    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags