Facebook Pixel Sportdog.gr | Καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πέφτουν άμεσα υπογραφές - Τριπλό «χτύπημα» Αλαφούζου... φτιάχνει Παϊρόζ
| 2018-09-29 21:13:00

Καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πέφτουν άμεσα υπογραφές - Τριπλό «χτύπημα» Αλαφούζου... φτιάχνει Παϊρόζ

του Νίκου Στεργίου
Καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πέφτουν άμεσα υπογραφές - Τριπλό «χτύπημα» Αλαφούζου... φτιάχνει Παϊρόζ

Τρομερό παρασκήνιο για το Τριφύλλι μετά τη νίκη... ψυχής με ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία στο γήπεδο, το απέδειξε και στη σπουδαία νίκη του με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ και φυσικά το δείχνει και το 5χ5 που έχει στο πρωτάθλημα, ενώ οι οπαδοί της ομάδας έχουν βρει νέους ήρωες στα πρόσωπα πιτσιρικάδων, όπως οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Εμμανουηλίδης, που πρωταγωνιστούν.

Παράλληλα, ο σύλλογος βρίσκεται κοντά στο να αλλάξει χέρια, αφού απομένει μόνο ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να καλύψει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που έχει προκηρυχθεί, για να αναλάβει την ΠΑΕ.

Μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με διοίκηση υπό την ηγεσία του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία τρέχει τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται οι ανανεώσεις των συμβολαίων των πιτσιρικάδων, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμα όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και περιουσιακά στοιχεία.

Ειδικότερα οι τρεις προαναφερθέντες (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης) έχουν συμβόλαια μέχρι το 2020 και στόχος είναι να γίνει επέκταση σε αυτά και να μπουν οι ανάλογες ρήτρες αγοράς.

Όπως σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, το πλάνο αυτό δουλεύεται εδώ και καιρό από τη διοίκηση του Τριφυλλιού και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι πιθανό πολύ σύντομα να ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη των διαπραγματεύσεων με τα «αστεράκια» του Παναθηναϊκού για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα πάνω-κάτω με Παϊρόζ, νέο σχέδιο - Deal με... Γιαννακόπουλο - Έτσι θα πάρει τον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags