Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Φτιάχτηκε ο Τίγρης, έκανε κίνηση-ματ για τον παικταρά - Σούπερ όπλο στα χέρια Ουζουνίδη
| 2018-10-03 22:40:00

Αποκάλυψη: Φτιάχτηκε ο Τίγρης, έκανε κίνηση-ματ για τον παικταρά - Σούπερ όπλο στα χέρια Ουζουνίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: Φτιάχτηκε ο Τίγρης, έκανε κίνηση-ματ για τον παικταρά - Σούπερ όπλο στα χέρια Ουζουνίδη

«Ξηλώνεται» ο Μελισσανίδης. Ρεπορτάζ με ονόματα και... συμβόλαια.

Ο Έλντερ Λόπες αποτελεί τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν της ΑΕΚ μέχρι στιγμής, αφού απολάμβανε της εμπιστοσύνης του Μαρίνου Ουζουνίδη ως βασικό «όπλο» του Έλληνα τεχνικού, όμως υπέστη ρήξη χιαστών κόντρα στον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα.

Ο Πορτογάλος άσος βρισκόταν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το.. ραντεβού του με την ατυχία. Θέλοντας να τον στηρίξει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε άμεσα την εντολή για ανανέωση του συμβολαίου του Λόπες, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportodog.gr, η πρόταση της Ένωσης στον παίκτη αφορά τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που θα κυμανθούν περίπου στο 1.1 εκατ. ευρώ, ήτοι κάτι λιγότεροι από 400.000 ευρώ ετησίως. Πρόκειται για μικρή αύξηση σε σχέση με τις τωρινές απολαβές του Πορτογάλου, που ανέρχονται στις 320.000 ευρώ ετησίως.

Πάντως, η εν λόγω πρόταση έχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις του Λόπες, ο οποίος ζητούσε συμβόλαιο ανώτερο των 500.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο κενό στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.

Με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο, φαντάζει πολύ δύσκολο ο Πορτογάλος να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Ένωσης, αφού όχι μόνο θα ανανεώσει, αλλά θα κερδίσει και αύξηση όντας τραυματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδιανόητη εξέλιξη στην καριέρα του - Εκτόξευση... Κλωναρίδη στο μεγαθήριο της Ευρώπης

«Δεν υπάρχει Ολυμπιακός – Αύρα αντιπάθειας ο ΠΑΟΚ – Δεν είναι της πλάκας Μαρινάκης-Μελισσανίδης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags