Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «έκαψε» τον Ολυμπιακό – Θα τον «τελειώσει» ο Μαρτίνς; - Ποιοι… τρέλαναν τον Πορτογάλο
| 2018-10-04 22:16:00

Αυτός «έκαψε» τον Ολυμπιακό – Θα τον «τελειώσει» ο Μαρτίνς; - Ποιοι… τρέλαναν τον Πορτογάλο

Sportdog Team
Αυτός «έκαψε» τον Ολυμπιακό – Θα τον «τελειώσει» ο Μαρτίνς; - Ποιοι… τρέλαναν τον Πορτογάλο

Η ήττα από τη Μίλαν φέρνει τα πάνω-κάτω στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση για 70 λεπτά στο «Σαν Σίρο», την οποία όμως πέταξε στα σκουπίδια στο φινάλε, δεχόμενος τρία γκολ σε 9 λεπτά και φεύγοντας τελικά ηττημένος με 3-1 από τη Μίλαν.

Οι Ερυθρόλευκοι την… πάτησαν από ατομικά λάθη, καθώς δέχθηκαν τρία πολύ εύκολα γκολ στο πιο κρίσιμο σημείο. Κοινός παρονομαστής στα τρία τέρματα της Μίλαν ήταν ο Παπ Αμπού Σισέ, καθώς ευθύνεται σε όλες τις περιπτώσεις που παραβιάστηκε η εστία της ομάδας του.

Ο Σισέ ήταν πολύ καλός, όπως και όλος ο Ολυμπιακός, μέχρι το 70’. Είχε περιορίσει αισθητά τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, προκαλώντας μάλιστα και τον εκνευρισμό του Αργεντινού σταρ σε αρκετές φάσεις.

Στο 70’, όμως, έκανε λάθος, αφού χάλασε το τεχνητό οφσάιντ της αμυντικής τετράδας των Πειραιωτών, έχασε τον Κουτρόνε και αυτός πετάχτηκε στην πλάτη του και σκόραρε με κεφαλιά, σκοράροντας για την ισοφάριση. Στο 76’ «έφαγε» πολύ εύκολα ντρίμπλα από Ιγκουαΐν, ο οποίος πλάσαρε με την άνεσή του τον Σα για το 2-1 και στο 79’ τόσο αυτός όσο και ο Μιράντα σάστισαν, άφησαν την μπάλα να περάσει και ο Κουτρόνε σκόραρε προ κενής εστίας.

Ο Σισέ δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Πέδρο Μαρτίνς. Πήρε απόψε την ευκαιρία να παίξει κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, αλλά απέτυχε στο τεστ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα έχει και δεύτερη ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Χαμόγελα για τους «νέους» και τον Κούτρη

Κατά τα άλλα, παρά την ήττα ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να κρατήσει την εξαιρετική απόδοση παικτών που έριξε στα βαθιά.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν καταπληκτικός με συνεχή ανεβάσματα από τα αριστερά, αστείρευτες δυνάμεις και μια ασίστ, ενώ ο Γκιγιέρμε επέδειξε αξιοθαύμαστη ηρεμία και σταθερότητα στις μεταβιβάσεις στο κέντρο. Η ποιότητα του Γιάγια Τουρέ είναι δεδομένη, όμως ο Ιβοριανός εντυπωσίασε με την ετοιμότητά του, παίζοντας για 83 λεπτά κόντρα σε μια πολύ μεγάλη μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες.

Παράλληλα, ο Ματίας Ναουέλ έδειξε ορεξάτος, αν και του έλειψε η ουσία, ενώ ο Ζοσέ Σα ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του κάτω από τα γκολπόστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags