Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα: Έπεσαν «μπουνιές» για Παϊρόζ - Τρελάθηκαν οι οπαδοί - «Kίνδυνος» από το πουθενά
| 2018-10-05 13:20:00

Απίστευτα πράγματα: Έπεσαν «μπουνιές» για Παϊρόζ - Τρελάθηκαν οι οπαδοί - «Kίνδυνος» από το πουθενά

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα πράγματα: Έπεσαν «μπουνιές» για Παϊρόζ - Τρελάθηκαν οι οπαδοί - «Kίνδυνος» από το πουθενά

Τους «τρολάρει» ο Ταϊλανδός. Στα κάγκελα ο κόσμος. Μπουρλότο στην…

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν σήμερα ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ ετοιμάζεται να κάνει, ακόμα κι εντός της ημέρας, την πρώτη κίνηση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βάζοντας τα πρώτα χρήματα, κάτι που παρουσιάζεται να έχει υποσχεθεί και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ενώ οι πληροφορίες στο «πράσινο» ρεπορτάζ παίζουν «μπουνιές» μεταξύ τους σχετικά και με το ποσό που ετοιμάζεται να διαθέσει σε αρχική φάση ο Ταϊλανδός επενδυτής. Άλλες «πηγές» κάνουν λόγο για 2,5 εκατ. ευρώ κι άλλες για 1 εκατ. ευρώ, με την υποσημείωση ότι σταδιακά θα μπουν περισσότερα χρήματα.

Όπως και να έχει, ενδεχομένως μέσα στην ημέρα να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα, αν και σε περίπτωση που τα λεφτά μπουν μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που έχει προκηρυχθεί στην ΠΑΕ, δεν μπορεί να φανούν σήμερα, εκτός αν προκύψει κάποια διαρροή από την ΠΑΕ, ή αν κυκλοφορήσει το καταθετήριο. Εν αναμονή των (όποιων) εξελίξεων, λοιπόν... 

Κινητοποίηση δίχως προηγούμενο   

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η κινητοποίηση που υπάρχει για το ματς του Σαββάτου στην Τρίπολη δεν έχει προηγούμενο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, μόνο από την Αθήνα ετοιμάζεται εκδρομή που συγκεντρωτικά μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 3.000, ενώ ξεσηκωμός υπάρχει και σε όλη την Πελοπόννησο, όπου υπολογίζεται ότι εκεί ο κόσμος που θα ξεπερνάει τους 1.000 φιλάθλους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το γήπεδο του Αστέρα αναμένεται να γεμίσει ασφυχτικά από οπαδούς του Τριφυλλιού κι αυτό είναι κάτι που κρύβει αρκετούς κινδύνους, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Στην ουσία θα είναι το πρώτο σημαντικό «τεστ» για τον Παναθηναϊκό, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της ομάδας με τα... ψηλά σε ΕΠΟ και Super League. Tην ώρα που οι εξελίξεις για τον Παϊρόζ Πιενμποσάντ προκύπτουν με το... σταγονόμετρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags