Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στα υπ’ όψιν για Ιανουάριο ο Πασαλίδης - Δεν "καίγεται" για Δουβίκα ο Δώνης
| 2018-10-06 22:23:00

«Μπαμ» του ΠΑΟ τον Γενάρη - «Μπάσιμο» στην ταλεντάρα του Αστέρα - «Άκυρο» Δώνη στον... κλεισμένο!

του Νίκου Στεργίου
«Μπαμ» του ΠΑΟ τον Γενάρη - «Μπάσιμο» στην ταλεντάρα του Αστέρα - «Άκυρο» Δώνη στον... κλεισμένο!

Ακόμα ένας σούπερ πιτσιρικάς στα πράσινα. Αποκάλυψη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος και στην Τρίπολη, παραμένει αήττητος και παρουσιάζει ένα πολύ δυνατό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το -6, με το οποίο ξεκίνησε, και τους μεταγραφικούς περιορισμούς που του επιβλήθηκαν το καλοκαίρι.

Οι Πράσινοι θα έχουν ανάλογους περιορισμούς και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς διατηρούν το δικαίωμα να αποκτήσουν μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών (και απεριόριστους κάτω από αυτό το ηλικιακό όριο) και κανέναν ξένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τριφύλλι κοιτάζει έναν ποδοσφαιριστή, που απόψε τέθηκε αντίπαλός του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και είναι ακόμα 22 ετών, συνεπώς δεν λογίζεται στους μεταγραφικούς περιορισμούς.

Ο Πασαλίδης έχει συγκεντρώσει από πέρυσι πάνω του τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων της Superleague και απολαμβάνει της εκτίμησης του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα. Όπως συζητιέται έντονα στη «μανατζερική πιάτσα», οι Πράσινοι δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο, ώστε να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας.
 

Δεν «καίγεται» για Δουβίκα ο Δώνης

Παράλληλα, ένας ακόμα παίκτης του Αστέρα, ο Τάσος Δουβίκας, έχει συνδεθεί στο παρελθόν βάσει ρεπορτάζ με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο νεαρός άσος έχει μάνατζερ τον Πίνι Ζάχαβι, στενό συνεργάτη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, φέρεται να είναι ένα από τα στοιχεία που ενισχύουν την πιθανότητα μεταγραφής, ειδικά εάν ο Ταϊλανδός αποκτήσει τελικά την «πράσινη» ΠΑΕ.

Παρ΄ όλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιώργος Δώνης δεν φέρεται να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» για την περίπτωση του Δουβίκα, αφού διαθέτει ήδη πολλούς και ταλαντούχους παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή. Με άσους όπως ο Χατζηγιοβάνης, ο Μπουζούκης και ο Εμμανουηλίδης στα χέρια του, ο Έλληνας τεχνικός είναι λογικό να μην θεωρεί απαραίτητη την προσθήκη του 19χρονου παίκτη τον χειμώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags