Facebook Pixel Ολυμπιακός: Λόγω τραυματισμού έγινε η αλλαγή του Φορτούνη με την ΑΕΚ
| 2018-10-08 20:15:00

Αποκάλυψη: Διάλογοι-φωτιά για την αλλαγή του Φορτούνη την ώρα του ντέρμπι - Παιχνίδι στην πλάτη του

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Διάλογοι-φωτιά για την αλλαγή του Φορτούνη την ώρα του ντέρμπι - Παιχνίδι στην πλάτη του

Τι παίχτηκε με τον Μαρτίνς και τον αστέρα του Ολυμπιακού; Όλα εδώ.

O Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας μάλιστα την εμφάνισή του με ένα εκπληκτικό γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση και έδωσε τη θέση του στον Γιάγια Τουρέ στο 82’, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον Έρικ Μοράν και είχε ως αποτέλεσμα ο «Φόρτου» να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Βλέποντας τον Φορτούνη να αντικαθίσταται την ώρα που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, το μυαλό πολλών πήγε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Έλληνας άσος έγινε αλλαγή και «στράβωσε», αντιδρώντας στην επιλογή του προπονητή του.

Στο ΟΑΚΑ, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού μετά το μαρκάρισμα του Μοράν, ο 24χρονος παίκτης είχε σαφές πρόβλημα και δεν φαινόταν να είναι σε θέση να βγάλει να μείνει το παιχνίδι. Ο ίδιος ο Φορτούνης ήθελε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο, με το τους υπεύθυνους του ιατρικού επιτελείου να λένε χαρακτηριστικά στον Μαρτίνς «Άστον δύο λεπτά», ώστε να διαπιστώσουν εάν μπορεί να συνέλθει. Ωστόσο, τα σημάδια δεν ήταν καλά και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε στην αλλαγή δίχως να ρωτήσει τον παίκτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φορτούνης έλεγε αρκετά αργότερα ότι θα μπορούσε να βγάλει το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, την ώρα του αγώνα είχε ακούσει τη διάγνωση του ιατρικού τιμ για την κατάστασή του και τον διάλογο με τον Μαρτίνς και έτσι δεν αντέδρασε στην αλλαγή του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να βγάλει τον Φορτούνη από τη χθεσινή αναμέτρηση. Δεν ισχύουν τα διάφορα που ακούστηκαν και γράφτηκαν ότι η αλλαγή έγινε για αγωνιστικούς λόγους.

Φυσικά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έσφιξε τα δόντια για να μείνει στο ματς, όπως πράττουν πάντα παίκτες με το ταλέντο και την προσωπικότητά του, όμως ο προπονητής του δεν μπορούσε να ρισκάρει την υγεία διεθνούς άσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν κάνει παρέλαση ο Μαρτίνς - Κίνδυνος για Τουρέ - Θα το δείχνει στα δισέγγονα ο Μπακασέτας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags