Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Μαρτίνς - «Πατάει» Χασάν, Γκερέρο - «Αυτός» έρχεται Γενάρη - «Πέταξε» Φετφατζίδη ο...
| 2018-10-08 21:44:00

Τρελαμένος Μαρτίνς - «Πατάει» Χασάν, Γκερέρο - «Αυτός» έρχεται Γενάρη - «Πέταξε» Φετφατζίδη ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελαμένος Μαρτίνς - «Πατάει» Χασάν, Γκερέρο - «Αυτός» έρχεται Γενάρη - «Πέταξε» Φετφατζίδη ο...

Τσίτα τα γκάζια. Τι συμβαίνει με Ναουέλ, Λάζαρο και Τουρέ. 

Ο Ολυμπιακός διανύει μια μίνι περίοδο κρίσης, αφού δεν κατάφερε να πάρει κανένα από τα ματς με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ κατά σειρά, παρά το γεγονός ότι έπαιξε καλά σε όλες τις παραπάνω αναμετρήσεις.

Το στοιχείο που στέρησε από τους Ερυθρόλευκους την ευκαιρία να «κλειδώσουν» τα ματς ήταν η αναποτελεσματικότητα, αφού η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ και δεν τις αξιοποίησε.

Αυτό είναι και το μεγάλο παράπονο του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος θεωρεί ότι αυτή είναι η μοναδική «παραφωνία» του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής σε επίπεδο ρόστερ. Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στου Ρέντη, αν μπορούσε ο Μαρτίνς να κάνει μια προσθήκη παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτή θα ήταν στην επίθεση.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος είναι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη γραμμή κρούσης και πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να γίνονται πιο παραγωγικοί με τον ρυθμό που η ομάδα του δημιουργεί ευκαιρίες. Εντούτοις, θα ήθελε να έχει έναν ακόμα φορ στη διάθεσή του όταν οι Γκερέρο και Χασάν «μπουκώνουν», καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι η μόνη έλλειψη στο ρόστερ που έχει στα χέρια του.

«Παίζει» και μεταγραφή εξτρέμ

Πάντως, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «ψάχνονται» για την προσθήκη ενός εξτρέμ, αν και εφόσον γίνει κίνηση, με δεδομένη την πληρότητα των Ερυθρολεύκων.

Εκτός του σταθερά καλού Ντάνιελ Ποντένσε, οι υπόλοιποι παίκτες των «φτερών» δεν δείχνουν ανάλογη εικόνα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε δυναμικά, αλλά η πορεία του στα τελευταία παιχνίδια είναι πτωτική, ενώ ο Ματίας Ναουέλ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα.

Όσο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, δεν έχει ικανοποιήσει και η τεράστια ευκαιρία που έχασε για να δώσει στον Ολυμπιακό τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ έριξε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του. Άλλωστε, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι ο «Φέτφα» δεν προοριζόταν για εξτρέμ όταν ήρθε, αλλά για back up του Κώστα Φορτούνη. Μετατέθηκε, όμως, στα άκρα λόγω της μεταγραφής του Γιάγια Τουρέ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη: Διάλογοι-φωτιά για την αλλαγή του Φορτούνη την ώρα του ντέρμπι - Παιχνίδι στην πλάτη του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags