Facebook Pixel Sportdog.gr | Το δήλωσε στο sportdog ο Κούγιας και το έκανε πράξη - «Μήνυση για στημένο από ΑΕΛ»!
| 2018-10-09 12:26:00

Το δήλωσε στο sportdog ο Κούγιας και το έκανε πράξη - «Μήνυση για στημένο από ΑΕΛ»!

Sportdog Team
Το δήλωσε στο sportdog ο Κούγιας και το έκανε πράξη - «Μήνυση για στημένο από ΑΕΛ»!

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΛ.

Πράξη έκανε ο Αλέξης Κούγιας όσα αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης στο sportdog.gr, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε σε μήνυση για στημένο παιχνίδι για το στοίχημα, σε βάρος της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μήνυση για στημένο παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΛ για το στοίχημα

Η ΑΕΛ ανέθεσε στη νομική της υπηρεσία να μελετήσει όλα τα όσα συνέβησαν τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τον χθεσινό αγώνα Ξάνθη - ΑΕΛ από τους διαιτητές Λάμπρου (Ευβοίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Γιαννίκος (Πειραιά) και Φωτιάδης (Καστοριάς), αλλά και όσους τους όρισαν, για να αποφανθεί εάν η αλλοίωση του αποτελέσματος του χθεσινού αγώνα έγινε μόνο για να κερδίσει με κάθε τρόπο η Ξάνθη τους 3 βαθμούς και να μην έχει η ΑΕΛ 5 βασικούς της παίκτες στον επόμενο αγώνα ή είχε σαν σκοπό το στοίχημα.

Η ΑΕΛ έχει αποκλείσει σε κάθε περίπτωση την έννοια του ανθρώπινου λάθους και είναι βέβαιη ότι όλα όσα διέπραξαν εις βάρος της τα συγκεκριμένα πρόσωπα, το έκαναν με δόλο.

Η χρονική σειρά των δολίων συμπεριφορών είναι η εξής:

1. Στο 10ο λεπτό και οι 4 διαιτητές δεν υπέδειξαν την αποβολή του εγκληματία Ντε Λούκας, που με πρόθεση πήγε να κόψει στα δύο το πόδι του Μιλοσάβλιεβιτς και που δεν θα το έκανε ποτέ εάν δεν γνώριζε ότι θα μείνει ατιμώρητος.

2. Στο 15ο λεπτό έπρεπε να αποβάλλουν με απευθείας κόκκινη τον Μπαξεβανίδη για εκτός φάσης χτύπημα στον Σαχίτι.

3. Σε 2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός διαιτητού Γιαννίκος από τον Πειραιά με πρόθεση ανέκοψε τους Πίτι και Σαχίτι, οι οποίοι έφευγαν μόνοι τους προ του τερματοφύλακα της Ξάνθης με τον πιο κοντινό αντίπαλο στα 20 μέτρα και αντίπαλο μόνο τον τερματοφύλακα.

4. Στο 40ο λεπτό ο Λάμπρου έδωσε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Ζίζιτς ενώ έπρεπε να δώσει επιθετικό φαόυλ στον Γέντριτσεκ.

Ανύπαρκτη ήταν και η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ζίζιτς, ο οποίος τιμωρήθηκε χωρίς καν να ακουμπήσει αντίπαλο.

5. Στο 70ο λεπτό ο Λάμπρου μπροστά στον Φωτιάδη  έδειξε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Καρανίκα σε φάουλ που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την κίτρινη και που θα έπρεπε να έχει δείξει 10 τέτοιες σε ανάλογες φάσεις ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.

6. Το αποκορύφωμα του δόλου του διαιτητή για την αλλοίωση του αποτελέσματος είναι ο καταλογισμός ενός ανύπαρκτου πέναλτι για φάση ενός απλού φάουλ, που δεν δικαιολογούσε καν κάρτα (γι αυτό και δεν την έδειξε) για ένα απλό μαρκάρισμα με το σώμα 5 μέτρα μακριά από την περιοχή, όπως αποδεικνύεται και από τα δεκάδες βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε όλες τις ιστοσελίδες.

Οι διαιτητές ήθελαν το παιχνίδι να λήξει οπωσδήποτε με νίκη της Ξάνθης και οι συμπεριφορές τους σε καμία περίπτωση δεν έχουν καμία άλλη λογική εξήγηση από το να έχουν παιχτεί στο εξωτερικό ή σε παράνομες εταιρείες χρήματα στο στοίχημα, γι αυτό άλλωστε και παρά το ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν 6 αλλαγές ποδοσφαιριστών, υπήρξαν πολύχρονες διακοπές από διαμαρτυρίες και τραυματισμούς και παίχτηκε πραγματικός χρόνος παιχνιδιού μόνο 10 λεπτά, οι διαιτητές κράτησαν μόλις 3 λεπτά καθυστέρηση αντί 10 λεπτών που έπρεπε να κρατήσουν, στην οποία επέτρεψαν να γίνουν μόνο 2 φάσεις κι αυτές στο κέντρο του γηπέδου.

Η ΑΕΛ θα ζητήσει την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των διαιτητών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και την άρση του απορρήτου των τραπεζικών τους λογαριασμών.

Ο Λάμπρου είναι διαιτητής Ευβοίας, αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα, είναι κολλητός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου και ο πατέρας του, προπονητής από τη Χαλκίδα, αδερφικός φίλος του Θωμά Μητρόπουλου από εικοσαετίας.

Ο Λάμπρου ήταν 4ος διαιτητής (ο πρώτος ορισμός του) στον περσινό αγώνα ΑΕΚ - ΑΕΛ και με υπόδειξη του αντί να αποβληθεί ο Βράνιες που έκανε εγκληματικό χτύπημα με τα δύο γόνατα στο κεφάλι του Αγκάνοβιτς, απεβλήθη ο Αγκάνοβιτς που πήγε να προστατευθεί.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι το αποκλειστικό κουμάντο μαζί με τον Μηνά Λυσσάνδρου στην ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενος σε δεύτερο βαθμό στο Koriοpolis, αφού έχει καταδικαστεί για στήσιμο αγώνων.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που ενώ ήταν υπάλληλος στην ΕΠΟ με 800€ το μήνα είχε αγοράσει από τον μάνατζερ Τραυλό το Πόρσε Καγιέν Τούρμπο αξίας καινούργιο 200.000€.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που πρωταγωνίστησε σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ στην Ελλάδα (υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα για την παρουσία του και τον ρόλο του εκεί) όπου έγιναν επεισόδια (Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία κλπ) και στη Λάρισα προσέφερε σε προέδρους τοπικών ομάδων χρήματα για να μην ψηφίσουν τον κ. Μπουχλαριώτη και να ψηφίσουν πρόσωπο που αυτός ήθελε, καθ ' υπόδειξη του αφεντικού του.

Κατοικεί μόνιμα στο ξενοδοχείο Holiday Inn όπου διαμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αυτός είναι ο αρμόδιος για τους δανεικούς της ΑΕΚ, αλλά και ασχολείται αποκλειστικά με τους Έλληνες διαιτητές.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι καθημερινά με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη (ήταν και μάρτυρας υπερασπίσεως του σε πρόσφατη δίκη) και είναι φίλος με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και συναντώνται πολύ συχνά στο κατάστημα Opus στη Γλυφάδα, ιδιοκτησίας Πηλαδάκη - Ρέμου.

Σήμερα ο κ. Κούγιας τηλεφωνικά στις 8 το πρωί ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για όλα όσα έχουν συμβεί εις βάρος της ΑΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα έχει προσωπική συνάντηση μαζί του τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Κούγια: «Στημένο, πουλημένη η Ξάνθη - Aυτός κρύβεται πίσω από διαιτησίες, είναι της ΑΕΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags