Facebook Pixel Sportdog.gr | Γίνεται υπερδύναμη - Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ - Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!
| 2018-10-09 22:15:00

Γίνεται υπερδύναμη - Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ - Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!

του Νίκου Στεργίου
Γίνεται υπερδύναμη - Τρόμος για τους αντιπάλους του ο ΠΑΟ - Σεισμός και φήμη-φωτιά με Δημήτρη!

Γιγαντώνεται ξανά το τριφύλλι. Τρομερά σενάρια για το «αύριο».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου πως μεταβιβάζεται το 50% της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Ουσιαστικά αυτό το ποσοστό θα φτάσει το 60%, αν ο Ταϊλανδός καλύψει τα χρήματα και συγκεκριμένα τα 10 εκατομμύρια ευρώ της ΑΜΚ της 21ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται φυσικά για μια πολύ σημαντική ημέρα για το Τριφύλλι, αλλά ακόμα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να περάσει εξ' ολοκλήρου η ΠΑΕ στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία και της PAN ASIA INVESTMENTS LTD.

Αυτό που απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το τι θα γίνει με το υπόλοιπο 40% της ΠΑΕ. Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρατήσει ένα 30%, προσδοκώντας να το αξιοποιήσει μέσω της καλής πλέον οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, με σκοπό να ξεχρεώνει πιο εύκολα, αλλά και κάποια στιγμή να έχει και κάποιο κέρδος.

Έτσι, λοιπόν, απομένει ένα 10%, που "αιωρείται" και ακόμα δεν είναι γνωστό το πού θα καταλήξει. Το εν λόγω ποσοστό προοριζόταν αρχικά για τον Βίκτωρα Ρέστη, όμως θα μείνει "ορφανό" και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται σενάρια για το ποιος θα το πάρει στα χέρια του.

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να καταλήξει στα χέρια του Ερασιτέχνη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τόσο τον ίδιο, τόσο και την πράσινη ΠΑΕ.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει στα "σκαριά" μια "τριμερής" συνεννόηση και συνεργασία, προκειμένου, έστω και τώρα, αλλά και με την πίτα του Athens Alive, να μπουν όλοι μαζί στο χορό, ήτοι οι Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος και Παϊρόζ.

Και τότε, καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πήρε το 50% της ΠΑΕ ο Παϊρόζ - Επίσημη δήλωση Αλαφούζου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags